top of page
Orlando
Ingar Næss, fotograf, reise journalist

Ingar Næss

Fotograf og reiseskribent

Telefon

+47 90117570

Email:

Lokalisert i:

Oslo, Norge

Har du spørsmål eller tips håper jeg du tar kontakt.

Beklager men det er noe feil med mobilpresentasjonen av bildet. Jobber med saken!

Road trip USA -  2022

Jeg starter denne turen i Orlando i forbindelse med en gigantisk reiselivsmesse og konferanse, for USA som reisemål og opplevelser. Jeg er her for å lære og deretter kunne gi deg som min leser, ennå bedre tips og råd om ferie i USA.

Turen starter 9.juni og jeg reiser nordover til St. Augustin, for så å svinge skarpt mot vest og langs en av USA´s flotteste kyststriper til New Orleans, kysten mot den Mexicanske Gulfen. Deretter kjører oppver langs Misisippi til Menphis og så mot Nashville, men jeg drar innom mage flotte og spennende steder på veien frem.

 

Jeg setter fokus på alle former for opplevelser, musikk, mat og drikke, historie og kultur. For deg som liker eller vurderer å reise til USA, håper jeg at mine tips og råd faller i smak og at de kan inspirere deg til selv å ta en tur.  Nå er jeg endelig hjemme og skal starte publisering av mine reisetips og noen råd som kan være gode å ta med seg på veien i USA. Jeg vil nok ikke være helt ferdig før i løpet av august, men bare spør om du lurer på noe som helst.

Dette min reiserute fra Orlando til Nasville.

Orlando - et lite eventyr!

9. juni St. Augustine

10.juni Panama City Beach og Beloxi

11-13 juni New Orleans

13 juni Houmas House and Gardens

14 - 18 juni New Orleans til Mempis

19-20 juni Nashville

Dag 0: Dette er et intervju med en av norges, kanskje mest kunnskapsrike person om Temareiser og spesielt - Orlando. God tur

Dag 2. Panama City Beach og Biloxi.

Dette er to svært forskjellige byer langs kysten av Mexicogulfen, men begge har sine særegenheter! Jeg ble faktisk svært overrasket, og da i positiv forstand.

Dag 3 og 4 New Orleans Fortsatt en svært spennende by med mange opplevelser og ikke masse fantastisk god mat - Restaurant Herbsaint og Restaurant Gianna   

Dag 5. Houmas House and Gardens Dette er en fantastisk eiendom og ikke minst et spennende museum, ikke kjør forbi.   

Dag 11-12 Nashville The Music City. Dette er bare gøy om du liker musikk, amerikansk mat og masse fest, med historie som en flott og spennende dessert!

Bli den førtste til å motta nye senende reisetips

Takk for påmelding!

Bli med meg på tur

bottom of page