top of page

Min bakgrunn for hvorfor jeg startet reiseblogg og mine reisehistorier.

About

Dette er jo ikke så veldig komplisert. Jeg er glad i å treffe nye mennesker, jeg elsker god mat og godt drikke og i tillegg er jeg glad i å reise, se, oppleve, lære og ikke  minst dele mine erfaringer. Siden jeg er tidligere nærigslivsleder med sammarbeide i flere større globale selskaper, har jeg også reist og opplevd masse.  Jeg er nå også næringslivsfotograf, i studiof2.no, på det 13 året, og det å bruke kamera til å fortelle med er jo også veldig hyggelig og svært stimulerende.

Som jeg begynte med er mennesker viktig og jeg forsøker å treffe og snakke med flest mulig for å gi litt ekstra sjel til historiene, men det er ikke alltid like enkelet. Så der skal jeg bli mye bedre .

Så har du tips og ideer, eller noe du vil dele, ja kanskje kan vi snakke sammen.

Jeg er medlem av en rekke reiserelaterte sosiale grupper og totalt nærmer jeg meg 50 000 lesere over hele verden, flest i Norge, og de to neste er Europa og med USA hakk i hel!

Bli bedre kjent med meg

C14B6236.jpg

Mission

Det å kunne fortelle historier med gode og levende bilder, gjør historiene sterkere og mer troverdige. Jeg ønsker at mine bilder kan gjøre nettopp det.

-

Noen ganger er jeg der på det rette tidspunktet for å få nettopp det bildet jeg ønsker. Andre ganger må du bare vente slik som jeg måtte med The Twist

IMG_9987.jpg

Vision

Jeg vil gjerne være blant det best reiseskribetene og med min måte å fortelle på skal du som min leser, glede deg til å oppleve det jeg har fortalt.

Jeg vil også være åpen for å lære og der i gjennom søke dialog med alle de dyktige journalistene, som faktisk lever av dette yrket. Kanskje jeg kan lære bort noe med kamera, som jeg føler meg ganske så

komfortabel med.

-

I artikkelen fra New Orleans forteller jeg om min prat med Gregg Stafford  (med trompet) som sier "jag elske Norge"!

IMG_9987.jpg
bottom of page