Dette er noen av mine planlagte reiser og reisetips!

About

Jeg håper du kan påvirke meg til å skrive litt om stede du selv ønsker å lære mere om.  Husk mitt mål er å inspirere deg til å oppleve nye ting på en enklere, men mer spennnende måte.

Som sagt jeg ønsker å finne steder og reiseruter som kanskje ikke er helt som alle andre har skrevet om tidligere, men minst like spennende og kanskje med noen overraskelser. Jeg har erfart at de som reiser sammen kan ha forskjellige ønsker og kanskje mine tips kan løse det. Dog de blir ennå bedre med dine innspill.

Planlagte destinasjoner:

Road trip USA:

Jeg skal ha flere turer til USA og den første turen starter om noen dager, etter IPW, reisejournalist konferanse i Orlando. Jeg tar østkysten nordover til Jacksonville. Så videre langst kysten vestover til Moblie, for så å stoppe opp i New Orleans. Her blir det masse musikk, kunst og kultur, i tillegg til å møte mennesker og spise lokal god mat.

Så går turen til Missisippi, på veien skal jeg oppleve historier om det ville vesten. Håper jeg kan treffe noen som kan fortelle og vise oss noen hemeligheter. Så gleder jeg meg til Nasville. Jeg kan røpe at her vil du kunne oppleve flere direkte sendte "konserter" fra barer og klubber. Dette blir gøy! Jeg skal videre og håper å komme innom Agusta Golf Course. Kanskje klarer jeg å lure meg til en visningsrunde.


Tur 2.  Denne skal gå via deler av Route 66 fra Chicago til Oklahoma her kommer jeg tilbake mer mer info

 

Tur 3. New York. Her skal jeg fortelle om mange spennende og litt mer ukjente steder som helt sikkert vil inspirere deg.

 

Generelt skal jeg jakte på godt bevarte hemligheter og fortelle om mine opplevelser, slik at det gir deg inspirasjon til en eller flere turer..

Road trip England og Irland:

Jeg har alltid hatt lyst til å lære England og Irland mer å kjenne og med disse to turene kan jeg garantere at det vil bil spennende. Har du innspill kom med dem.

Road tripp Sicilia:

For noen år siden var jeg for første gang på Sicilia, les artikkel, og nå skal jeg ta deg med på en rundtur på nordre del av denne spennende italienske øya.

Del dine tanker med meg..

Et langt liv har gjort at jeg har blitt langt mer reflektert og forsøker å finne opplevelser som kan både glede, gjøre historien og opplevelsen vedt å fortelle viderefor deg, - når du har opplevd de samme stedene, etter du kanskje har blitt inspirert av mine historier.

Road Trips er mer enn en rundreise, den skal inneholde litt sjel, gode historer og ikke minst overraskelser. Jeg har besøket mange land, men nå er fokuset å dele opplevelsene på en langt mer spennende måte, men hus jeg skriver for deg.

Send inn en kort melding om dine ønsker, tanker, refleksjoner, så skal jeg love og ta tak i dem

C14B0004.jpg

Send dine tanker!