top of page

Topp og luksus hoteller i Palma, Mallorca

Oppdatert: 17. mai 2023

Palma er hovedstaden i den spanske øya Mallorca og en populær destinasjon for turister fra hele verden. Det er mange hoteller i Palma, og her er noen av de mest populære:

Topp og luksus hoteller i Palma, Mallorca

Hotel Sant Francesc:

  • Dette femstjerners hotellet ligger i en restaurert bygning fra 1800-tallet og tilbyr luksuriøse rom og suiter med moderne fasiliteter. Hotellet har også en takterrasse med svømmebasseng og fantastisk utsikt over Palma.

Hotel Cort:

  • Dette boutique-hotellet ligger i hjertet av Palma og har en takterrasse med basseng og utsikt over byen. Rommene har moderne design og fasiliteter, og hotellet har også en populær restaurant.

Nakar Hotel:

  • Dette firestjerners hotellet har moderne rom og suiter, samt en takterrasse med basseng og utsikt over katedralen i Palma. Hotellet har også en bar og restaurant som serverer lokal mat.

Palacio Ca Sa Galesa:

  • Dette femstjerners hotellet ligger i en restaurert bygning fra 1500-tallet og tilbyr luksuriøse rom og suiter med antikke møbler og moderne fasiliteter. Hotellet har også en spa-avdeling og en takterrasse med utsikt over byen.


Dette er bare noen av de mange flotte hotellene som Palma har å tilby, og under finner du noen luksus hoteller:


Castillo Hotel Son Vida:

  • Dette er et femstjerners hotell som ligger i en middelalderborg fra 1200-tallet. Hotellet har 164 rom og suiter, et utendørs svømmebasseng og en spa. Hotellet har også tre restauranter, inkludert en Michelin-stjerne-restaurant.

St. Regis Mardavall Mallorca Resort:

  • Dette er et femstjerners hotell som ligger ved Middelhavet, en kort kjøretur fra Palma de Mallorca. Hotellet har 125 rom og suiter, en spa, flere restauranter og barer, og et utendørs svømmebasseng.

Park Hyatt Mallorca:

  • Dette er et luksuriøst hotell som ligger i nærheten av Canyamel-området, en kort kjøretur fra Palma de Mallorca. Hotellet har 142 rom og suiter, en spa, flere restauranter og barer, og et utendørs svømmebasseng.


Palacio Can Marqués:

Palacio Can Marqués:

Dette er et femstjerners hotell som ligger i en historisk bygning i Palma's gamleby. Hotellet har 13 rom og suiter, en takterrasse med en bar og en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter. Les en egen artikkel om dette fantastiske hotellet. Her


Palacio Can Marqués er et flott sted å bo av flere grunner. Først og fremst ligger det i hjertet av Palma de Mallorca, i den historiske gamlebyen. Dette gjør det enkelt å utforske byens attraksjoner til fots, som for eksempel katedralen i Palma, Almudaina-palasset og Plaza Mayor. I tillegg til beliggenheten, er Palacio Can Marqués et vakkert og historisk palass som har blitt restaurert til å tilby moderne bekvemmeligheter og luksuriøse fasiliteter. Rommene og suitene er smakfullt innredet med antikke møbler og kunstverk, og har moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Palacio Can Marqués har også et utendørs svømmebasseng og solterrasse, hvor gjestene kan slappe av og nyte utsikten over byen. Hotellet har også en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter, og en bar hvor man kan nyte en drink etter en lang dag med sightseeing. Til slutt, så har Palacio Can Marqués et godt omdømme og har mottatt mange positive anmeldelser fra tidligere gjester som har rost hotellets beliggenhet, service og fasiliteter. Samlet sett gjør alt dette Palacio Can Marqués til et flott sted å bo for de som ønsker å oppleve det beste av Palma de Mallorca i et luksuriøst og historisk miljø.


Puro Grand Hotel :

Puro Grand Hotel :

Les en egen artikkel om dette fantastiske hotellet. (kommer ca 18. mai 2023) Hjemmesiden

Puro Hotel Oasis Urbano er et boutique-hotell i hjertet av Palma. Hotellet har en moderne og elegant design og tilbyr en urban oase for gjestene sine. Det har 51 rom og suiter med aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Rommene har også en minibar og eget bad med hårføner og gratis toalettartikler. På hotellet finner du en takterrasse med basseng, solsenger og en bar som serverer forfriskninger og cocktails. Hotellet har også en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag med fokus på lokale og sesongbaserte råvarer.

Puro Hotel Oasis Urbano ligger i nærheten av mange av Palmas beste restauranter, butikker og attraksjoner, inkludert Palma katedralen og Almudaina-palasset. Hotellet tilbyr også sykkelutleie, slik at gjestene kan utforske byen og området rundt på en aktiv måte. Alt i alt er Puro Hotel Oasis Urbano et flott valg for de som ønsker en moderne og avslappende base for å utforske Palma.


Sant Francesc Hotel Singular:

  • Dette er et femstjerners hotell som ligger i en historisk bygning i Palma's gamleby. Hotellet har 42 rom og suiter, en takterrasse med en bar og en restaurant som serverer middelhavsinspirerte retter.

Disse hotellene tilbyr ulike fasiliteter og unike opplevelser, fra middelalderborgen til luksuriøse spa- og takterrasser med utsikt over byen og havet. Uansett hvilket hotell man velger, kan man forvente å få en eksklusiv og minneverdig opplevelse i Palma de Mallorca.


Her er noen flere hoteller i Palma de Mallorca som er verdt å vurdere:


Hotel Can Alomar:

  • Dette er et femstjerners hotell som ligger i en historisk bygning i Palma's gamleby. Hotellet har 16 rom og suiter, en takterrasse med en bar og en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter.

Boutique Hotel Calatrava:

  • Dette er et boutiquehotell som ligger ved strandpromenaden i Palma's gamleby. Hotellet har 16 rom og suiter, en takterrasse med en bar og en restaurant som serverer middelhavsinspirerte retter.

Leter du etter golfbaner, klikk her
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page