top of page

Golf på Mallorca

Mallorca er et flott sted for golfentusiaster, med flere golfbaner av høy kvalitet i og rundt Palma. Her er noen forslag til golfbaner i Palma og området rundt:


Golfbaner nær Palma på Mallorca

Golf Son Vida

  • Jeg har kun spilt Golf Son Vida som er en av de mest kjente og prestisjefylte golfbanene på Mallorca, og ligger i hjertet av Palma de Mallorca. Banen har en imponerende historie, og var faktisk den første golfbanen på øya da den åpnet i 1964.

Golf Son Vida, Palma Mallorca

Golf Son Vida har 18 hull, og er kjent for sin vakre design og utfordrende spillopplevelse. Banen har en rekke teknisk krevende hull som krever presisjon og taktisk spill fra spillerne. Banen har også et vakkert landskap, med utsikt over Palma og Middelhavet.

I tillegg til golfbanen har Golf Son Vida et omfattende treningsområde, inkludert en driving range, chipping green og putting green. Banen har også en pro shop, hvor du kan kjøpe golfutstyr og tilbehør.

Golf Son Vida er en del av Arabella Golf Mallorca-komplekset, som inkluderer ytterligere to flotte golfbaner, Golf Son Muntaner som også er en flott golfbane. Banen har 18 hull og er kjent for sine vakre omgivelser og utfordrende design


Golf Son Quint.

  • Komplekset har også et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert flere restauranter, barer og spa- og velværetilbud. Alt i alt er Golf Son Vida en flott golfbane som tilbyr en spennende og utfordrende spillopplevelse i hjertet av Palma de Mallorca.

Son Gual Golf:

  • Dette er en av de mest populære golfbanene på Mallorca, og ligger bare en kort kjøretur fra Palma sentrum. Banen er omgitt av Mallorcas vakre landskap, og tilbyr en utfordrende, men også enkelte hull som passer for spillere på alle nivåer.

Golf de Andratx:

  • Dette er en vakker golfbane som ligger i Andratx-området, rundt en 30-minutters kjøretur fra Palma. Banen er kjent for sine spektakulære utsikter over Middelhavet og Sierra Tramuntana, og har flere utfordrende hull og bunkere.

Golf Santa Ponsa:

  • Denne golfbanen ligger rundt 20 minutters kjøretur fra Palma, og har tre 18-hullsbaner. Banen har utfordrende hull, og den største banen, Santa Ponsa I, har vertskap for European Tour-turneringer.

Son Muntaner Golf:

  • Dette er en annen flott golfbane i nærheten av Palma, og er en del av Arabella Golf Mallorca-komplekset. Banen har 18 hull og er kjent for sine vakre omgivelser og utfordrende design.

Golf Park Puntiro:

  • Denne golfbanen ligger rundt 15 minutters kjøretur fra Palma, og har 18 hull. Banen er designet av den berømte arkitekten Nicklaus Design, og tilbyr en utfordrende og morsom opplevelse for golfspillere på alle nivåer.

Dette er bare noen av de mange flotte golfbanene som finnes i Palma og området rundt. Uansett hvilken bane du velger, vil du ha en flott golfopplevelse på Mallorca.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page