top of page

Palacio Can Marqués, - et palass å bo i!

Oppdatert: 19. mar.

Hvorfor skal du bo på hotell, - når du kan bo i ett palass!

Velkommen til Palma de Mallorca og Palacio Can Marqués hvor det flommer det over av historie i hver stein, trapp og hvert vindu. Dette er et hotell, pallass og eller en residens for moderne og luksuselskende reisende.

Velkommen til Palacio Can Marqués
Velkommen til Palacio Can Marqués (c) Ingar Næss

Tilbud mars 2024


Jeg vil gi en liten garanti til dere som liker å nyte, og drømme dere inn i de eventyrlige røttene av historie som dette hotellet tilbyr, dere vil ikke angre.

Som sagt er du opptatt av å kose deg i luksus, komfort, design og historie, da er dette stedet for deg og din kjære. Dette gjelder enten du velger en Jr Suite eller en hel leilighet. Her vil du garantert føle deg som en sjeik med topp kvalitet og luksus på kjøpet.

Renessansen er en av topp suitene (c) Ingar Næss

Les mer om bakgrunn og historie - klikk her

Er du opptatt av luksus, komfort, design og historie, da er dette stedet for deg og din kjære, enten du velger en Jr Suite eller en hel leilighet.


Det er ikke hver dag vi kan våkne i et palass, men man kan fort bli vant til det. Servicen på dette flotte hotelet er helt etter mitt ønske, ikke for mye, men bare nok. En liten garanti, her er de flinke til å tilpasse seg de enkelte gjestene, så ønsker du mer får du også det. Siden hotellet kun kan booke få gjester, faller skuldrene fort ned og for meg tok det kun noen få minutter. Tenk deg fordelen at du aldri behøver å vente og stå i lange køer, her tar ingenting mer enn noen få minutter. - Bare herlig.

Når du først har kommet inn og titter på detaljene, ser du fort at alt er ekte. Det er ingen arkitekter som har forsøkt å forandre sjelen til dette bygget, men kun fremhevet den. Masse kjærlighet, sammen med følsomhet er dette hotellet restaurert til en varm og innbydende luksuriøs urban oase. Så det er bare å glede seg til dager med velvær, komfort, nytelse, kunst og selvfølgelig en førsteklasses servering.


La meg med en gang si at dette er noe dere fortjener og oppleve!


Sentralt i gamlebyen.

Hotellet ligger litt “bortgjemt” i den atmosfæriske gamlebyen i Palma, nær La Lonja-distriktet med sin mengde gallerier, bijoux-barer og restauranter. Symbolske Paseo del Borne kan nås på bare noen få minutter til fots, det samme kan det gotiske tidligere fiskemarkedet, det historiske palasset La Almudaina og La Seu, Palmas katedral.


La Seu, Palmas katedral (c) Ingar Næss

Den nærmeste stranden ligger bare noen få kilometer fra hotellet, men det behøver du ikke å tenke på, for hotellets bil kjører deg til et av sine to herlige Purobeach tilbud. (preseteres i egen artikkel)


I tillegg er avstanden fra Palma flyplass kun 9 km og tar ca. 15 minutter med taxi. Bor du på hotellet venter det en egen bil på deg om du har bedt om det. Det finnes offentlige underjordiske parkeringsplasser, kun en kort spasertur unna, for de som har leiebil.


Stil og karakter

Dagens innehaver, Kim Schindelhauer, tilbød sin internasjonalt anerkjente designerkone, Aline Matsika, og designe dagens hotell, en utfordring hun med glede tok i mot. Resultatet er et fantastisk uttrykk som gir eiendommen stil, godt forankret i sin historiske fortid. Hun prioriterte også og synliggjøre de elegante steinbuene og takbjelker og lot stilfulle tekstiler myke opp rommene.

Sammen med en herlig Murano-belysning, unikt designet og håndlagde møbler, fremheves rommene sammen med flott herlige kunstverk palasset på en unik måte.


Service og faseliteter

Som jeg nevnte i innledningen er personalet her både varme og vennlige, og alle henvendelser sees som en mulighet og finne gode løsninger på. At hotellet driftes av The Puro Group, vises i den avslappede og innbydende stilen og servicen.

Palacio Can Marqués, bibliotek

I tillegg finner du et hyggelig bibliotek i cum-salong i første etasje, og ikke minst tilbud for de som ønsker massasje og andre behandlinger som “signaturen” Love and roses parmassasje, og et treningsstudio og dampbad med tilgang fra hagen.

Gjestene kan også benytte spa i et av de andre hotellene Puro Hotel, dette kan reserveres i resepsjonen.


Her er dine valgmuligheter, rom, suite eller leilighet!

Siden det kun er tretten enheter tilsier det også at her er det lite stress og mulighet for masse ro, fred og privatliv.

De fantastiske suitene, finner du bak vakkert renoverte og solide tredører, som alle har hvert sitt nesten unike tema og stil. Dette forsterkes av rommenes navn som eksempel, Riad, Rose, Cocoon og Azure. Det er vanskalig å finne ett ord som beskriver rommene, men vakkert, stilfullt, kanskje praktfullt, er dekkende.

Du har mest sannsynlig aldri bodd få et lignede hotell tidligere. Med sine møysommelig oppussede eike- og steinpeiser, eksklusive fine silke- og ulltepper og spesiallagde møbler og ikke minst sin tak høyde, hvor øyet møter unike historiske takbjelker.


Rommene har all den teknologien du trenger og med sentralt styrt belysning fra et nettbrett hvor du også kan bestille mat og drikke. Suitenes størrelser varierer fra 70m2 til 380m2.

Riaden er den største av alle suitene og oppleves som en privat leilighet, for med sine tre soverom, en stor stue og takterrasse er dette helt unikt.

Renessansen, som ligger på toppen av de elegante steintrappene, møter øynene et lite under. Håndlagde moderne hvite bokhyller løper langs den ene siden av rommet. I hyllene finner du gamle bøker og marmorkeruber, byster og en maxi-cocktailbar.

De ekstravagante puffene med pudderblå frynser er tilfeldige plassert ved bord i hvit marmor og luksuriøse taupe-sofaer utgjør rommets kjerne.

Et skinnende beige teppe og en dramatisk lysekrone motvirkes av grasiøse taupe-gardiner og et utsmykket forgylt speil. Et stemningsfullt svart-hvitt fotografisk panel som viser en scene fra Jean-Luc Godard-filmen fra 1964, Bande à Part, dominerer en vegg mens det ytterst i rommet er en iøynefallende hvit himmelseng.

De osé-brystformede sengeskapsskuffene tilbyr et snev av humor og ugagn, mens det enorme badet med doble dusjer, badekar og all tenkelig nytelse, inkludert luksuriøse SeaSkin-toalettsaker, er en sybarites drøm.

Selv bodde jeg i en suite, med det hyggelige navnet Romance og var en Suite Delux på 72m2 . Det er vel ikke nødvending å bruke flere ord, bildene over forteller jo alt.


Servering

Hotellets restaurant, Merchants, har blitt et av de mest ettertraktede restaurantene i Palma. Med sin elegante innredning og atmosfæriske fremstår restauranten som en naturlig del av hotellet.

Menyen er selvfølgelig helt i toppkalsse med sine grillede biffer, sin fersk hummer og sjømat skuffer de ikke. Her er det bare å kose seg. På varme kvelder er det også mulig å kose seg på den romantiske private terrassen og i hagen med sine frodige palmer og løvtrær. Det er lett å forstå at dette kan være gi en av de mest ettertraktede matopplevelsene i Palma.

Alle som bor på hotellet kan nyte en god frokost i den vakre og fredfulle hagen, selvfølgelig inkludert i prisen. Utvalg av frukt, frokostblandinger og yoghurt, kjøttpålegg, ost og eggeretter som var meget bra, og den fersk appelsinjuice og en herlig kopp kaffe (eller te) topper denne frokosten.


Om du lurer på prisene på all denne herligheten er det jo viktig å se hva du faktisk får av unike hotellopplevelser.

Priser på en Jr Suite starter fra rett under kr 5 000,- og for Riad på 380m2 må du ut med ca kr. 44 til 58 000,- pr natt, men husk, du må bestille minimum 2 netter for denne leiligheten.


Tenk på at det er ikke over alt du kan nyte ferien i et palass. Uansett hva du velger vil du få en utrolig opplevelse.Opplev Palma

Om du ikke har vært i Palma tidligere vil du garantert sitte igjen med magen flotte minner. Du kan jo starte med den enorme katedralen, og deretter tar du turen inn i gamlebyen. Litt å spise før du starter på shoppingmulighetene, som det er mengder av. Du må ikke glemme å besøke noen av de mange galleriene.

Her er vi i Galleri K som ligger ved inngangen til det største galleriområdet i gamlebyen, så da blir det enklere å finne frem - klikk for kart


Følg med for jeg vil oppdatere med flere nye artikler både på Reis.no og her på bloggen. Kommer flere hoteller i samme stil og opplevelser og restauranter, du må teste ut.

Puro Grand Hotel ***** med 1000 års historie. Puro House - lei hele hotellet med 11 rom


Har du spørsmål om hotellet finner du linken her. Klikk på denneLykke til og god ferie. Jeg fly med Norwegian

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page