top of page

Lei et helt hotell i Palm de Mallorca

Oppdatert: 19. mai 2023

Kanskje du vurderer å legge et møte, kurs, jubeleum eller kanskje et lite bryllup utenlands! Ja, hvorfor ikke, det er fortsatt rimelige flybiletter, sol og varme nesten hele året og en storby som ikke er for stor, men allikevel har alt du ønsker deg. Puro House er et unikt hotell med kun 11 fantastiske rom i forslkellig prisklasse, så her er det bare å velge, om du ikke tar alle.

Velkommen til Puro House
Velkommen til Puro House

Inspirasjon

Uansett hva årsaken til å vurdere dette som ditt overnattingssted, trenger dere inspirasjon og mulighet for opplevelser. Dere kan blant annet besøke en av de største katedraler i verden, hvor dere kan sette dere ned og reflektere på hvordan de fikk reist dette fantastiske byggverket til å tåle så mye vær og vind, i så mange år.


Deretter kan dere vandre rundt i eksempelvis gamlebyen og oppleve kunst i de mange galleriene, kanskje bli litt provosert, men forhåpentlig også litt inspirert.

(klikk gjerne på bilde så får du full størrelse)


Så finnes det hundrevis av herlige restauranter hvor dere kan kose dere med god middelhavsmat og godt drikke, men her kommer det en overraskelse. Dere kan nemlig benytte et eget kjøkken og kanskje leie inn en kokk som læremester.


Dere kan sette som mål å bli gode på å lage ferske, bærekraftige ideer og smakfulle sjømatretter. Altså å skape en unik matopplevelse for gjestene og å bli mestere i sjømat- og kulinarisk kreativitet. Kokk for opplæring koster kun ca 250€ pluss ingridienser og drikke, - selvfølgelig! Så kan dere også nye rettende mens dere lærer.

Puro House er en del av Puro Hotel Oasis Urbano **** hotell.

Puro House er den mest eksklusive delen av dette hotellet og er perfekt for små grupper som ønsker ro og privatliv under et opphold i Plama.Dette hotellet har blitt "konvertert" fra et gammelt mallorcansk palass og totalrenovert, samtidig som den opprinnelige strukturen til bygningen ble beholdt. Det er 11 staselige rom i kategorien Superior, et åpent kjøkken, stue og flere mindre terrasser, inkludert en med jacuzzi.


Hovedrommet er en svært innbydende salongen med en stor vingeformet skulptur som pryder den åpne peisen. Salongen kan benyttes å holde uformelle møter i lounge- eller konferansestil for 10-12 personer.


Dette er det perfekte stedet for anderledes behov og opphold, men fortsatt med Puros utmerkede service. Det er en multifunksjonell plass hvor du kan nyte åpent kjøkken, matlagingskurs, fotokurs, lederutvikling, vinsmaking, privat bespisning, cocktailfester små private bryllup og mer.


Den har også plass til opptil 40 personer for en cocktailmiddag. Et av våre gjesters favorittområder er den utendørs jacuzziterrassen.Prisene for eksklusiv utleie starter på ca 3000€ (+/-) for hele Puro House. NB! for booking må det avtales direkte med resepsjon eller Puro Sales. (spør gjerne meg)Husk det er mange ting å benytte fritiden til shopping, kultur og historie eksepel katedralen, galleribesøk og sol. Husk på Purobeach får dere 50% rabbatt på når dere bor på hotellet.


Håper dette var litt inspirerende. Takker for alle tilbakemeldingerJeg føy med Nirwegian
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page