top of page

Puro Grand Hotel ***** med tusen års historie!

Oppdatert: 21. mai 2023

Puro Grand Hotel er det siste femstjerners hotellet som åpnet i Palma de Mallorca. Det ligger i La Lonja, gamlebyen i Palma de Mallorca, og ble opprettet med mål om å bevare og forsterke skjønnheten som er arvet siden 1200-tallet i Can Coll Palace som ble bygget under Palmas mauriske periode.

Velkommen til Puro Grand Hotell (c) Ingar Næss

Hotellet tilbyr 16 suiter som kombinerer moderne design, stil og bekvemmelighet. Restauranten som er knyttet til dette hotellet heter Beatnik Restaurant & Bar, har sin egen eksklusive avdeling, Beatnik Grand. Selvfølgelig finner du også et flott spa idette hotellet. Om du ønsker å sole og bade er det tilgang til Purobeach med spesialtilbud.


Hotell med en sjel og lang historie!

Dette palassaktige hotellet og selve bygget definerer atmosfæren til Puro Grand Hotel. Eierne har vist respekt for historien og latt de fremtredende bygningsdelene, fasaden og sideveggene få spor av rød oker dekor, som stammer fra den mauriske tidperioden.

Dette ser vi i utformingen av den nåværende bygningen, med sine typiske kjennetegn fra barokkreformen rundt gårdsplassen med sine flotte buer, ble reist på 1600-tallet.

Klikk på et bilde for større og flere bilder,

Kaffetaket med originale mauriske inskripsjoner ble oppdaget under det siste konserverings- og restaureringsprosjektet i 2022.


For gjester som ønsker å sove under disse fantastiske trebjelkene, anbefaler vi å bestille Deluxe Suite Essence. Det er klat det koster litt å bo så unikt og for dere som ønsker kvalitet i alle ledd er en pris fra kun 500 euro per natt, som en investering i livskvalitet.


Tusen og en natt

Dette er hotellets mest kjente suite og hjertet av palasset hvor du kan bo som i et eventyr fra Tusen og en natt. Suiten har en takhøyde på 5 meter og i seksjonene mellom bjelkene er det arabiske inskripsjoner bestående av to bokstaver som er forkortelser av uttrykket "Al-Muk Ala", som ifølge eksperter betyr "styrken og kraften til Allah".

Puro Gran Hotell Palma de Mallorca
Puro Gran Hotell Palma de Mallorca

Motiver på våpenskjold og kongelige segl dukker også opp i takene, så her er det bare å komme seg til sengs å nyte livet og historien. Denne eksklusive suiten er et eventyr fylt med historie som i en drøm, en drøm som blir virkelighet.

Interiør for deg som nyter, mer enn bare livet!

Bevaring av bygningens opprinnelige historie inkluderer også interiørdesign. Interiørdesignet har kombinert middelhavs- og maurisk kultur på en behersket og elegant måte, og skaper nesten pittoreske rom gjennom en palett av sandfarger, med innslag av blått.

Foto: Puro Gran Hotell Palma de Mallorca

Ørkenenens sand og havets blå toner smelter organisk sammen med kunstverk i form av bilder, malerier og tapeter. Hver suite er individuelt innredet, inkludert originale arabisk-inspirerte sengegavler som kombineres mesterlig med vakre blå og hvite puter med middelhavsinspirerte teksturer. Ja, hele hotellet gir deg den ekte arabiske følelsen, uansett hvor i hotellet du beveger deg.

Puro Grand Hotel som er et unikt fem stjerners hotell, består 16 individuelt designede suiter, som du skulle ønske du kunne ta med deg hjem. Ja, det er lov å bli litt forelsket av å bo her. Prisene er derfor å se som rimelige og starter på kun €350 til €400. Som sagt dette er de verdt.


Husk frokost er alltid inkludert og den er faktisk veldig bra, og kaffen perfekt. Så det er bare å glede seg. Dette vil gi deg en god start på en nydelig dag for å oppleve Palma de Mallorca. Sjekk egen artikkel

Jeg skulle faktisk ønske at jeg hadde hatt bedre tid, slik at jeg kunne latt fred og ro fått festet seg godt. Hit må jeg ta med min kone for hun fortjener dette mer enn meg. Så da er vel beslutningen tatt!

@


Beatnik Restaurant & Bar

Beatnik Restaurant & Bar med den eksklusive Beatnik Grand-delen, tilhører topp-restaurantene i Palma med gastronomisk påvirkninger fra hele verden. En blanding av eksotisk mat og middelhavsmat, med en skvett av både Asia og Latin-Amerika i ett atmosfære som føles både New York og Palma de Mallorca. På Beatnik Grand tilbys servering både innendørs og utendørs og inne et eget rom.

Beatnik Restaurant & Bar

Det modernistiske interiøret gir en perfekt bakgrunn for de store veggspeilene med håndskårne trerammer og eksotiske palmemotiver, røde sofaer og designerstoler i tre. Dette er Beatnik Grand, et kosmopolitisk, sosialt og kunstnerisk sted hvor den deiligste maten serveres. Ikke pretensiøs, bare veldig vakker og hyggelig.


Idén til Beatnik Market er å dele rettene og smake så mange du vil, med lokale og bærekraftige produkter. Høydepunkter fra menyen er ceviche, flatbrød med tunfisk sashimi, TNT reker, grillet lammekotelett, taco Guanajuato, Beatnik miniburgere og avokado- og jordbærsalat, havabborrisotto, grillet blekksprut, gresskar- og spinatrisotto, søte desserter og cocktailer som er utsøkt i smak og behagelig å se på.

Beatnik Restaurant & Bar

Cocktailbaren er kjent for å være en av byens beste. Beatnik-cocktailer er litt skarpere. Cocktailmenyen består av seks forskjellige cocktailer – pluss å finne din favoritt. Navnene på drinkene er iøynefallende, fra Ciudad del Sol til Tiki Punch, og de er alle ekspertkomponert for å skape det som best kjøler deg gane.


Purobech klubb

Så må du også legge inn plass til å besøke Purobech klubb, selv om den nærmeste stranden ligger bare noen få kilometer fra hotellet. Du kan bestille din solseng og lunch på hotellet og hotellets bil kjører deg til et av sine to herlige Purobeach anlegg.


Jeg ønsker deg en god tur til Puro Hotellene, uansett hviklet du velger, og ikke minst noen flotte dager i Palma de Mallorca.

Ingar Næss


Jeg fløy med Norwegian fra OSL


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page