top of page

Purobeach - nytelse i Palma de Mallorca

Vi er fortsatt i Palma de Mallorca og skal nyte dagene med sol og bading. Bor du på ett av Puro hotellene, har du flere fordeler med stor verdi!

Purobeach Palma

Purobeach er en eksklusiv strand lounch som tilbyr en kombinasjon av avslapning, underholdning og luksuriøs atmosfære. Den har to forskjellige beliggenheter i Palma de Mallorca, Spania:


Purobeach Palma og Purobeach Illetas. Om du bor på et av hotellene så får du også svært gode tilbud når du benytter disse stedene. Du kan også benytte Puro shuttle gratis for både transport til og fra begge stedene.

Purobeach Palma:

Purobeach Palma ligger på den vakre Playa de Palma-stranden, i nærheten av sentrum av Palma de Mallorca. Purobeach har en imponerende strandpromenade med et bassengområde, solsenger, luksuriøse loungeområder og en restaurant.

Purobeach Palma er kjent for sin avslappede og sofistikerte atmosfære, og tilbyr en kombinasjon av musikk, mat, drikke og velvære. Stedet er spesielt populært for solnedganger og DJ-opptredener.


Lunch på Purobeach Palma

Ved lunsjtid bestemmer vi oss for å spise lunsjen vår på restauranten, en hvit modernistisk plass med koselige innslag av lokalt og Asiatisk innredning. Vi velger bord på terrassen, selv om innendørsdelen av restauranten ser veldig fristende ut.

Menyen

Menyen er nyskapende sammensatt av moderne gatemat-inspirert mat. Det er Puro Classics, som Puro Burger, Puro Brioche Caesar Salad, Fish Taco, Chicken Quesadillas, Pulled Pork Nachos og den berømte Gino-desserten.


Det er også et utvalg av lokale retter og sjømat, for eksempel Langostinos TNT, Grilled Calamar, Paella Pagesa (sjømat, grønnsaker og iberisk svinekjøtt), Paella Negra Ciega (svart ris med blekksprut, reker og asparges) og Paella de Langosta (hummer Paella).


Om kvelden kan du nyte solnedgangen og kose deg sammen med venner.

Jeg vil anbefale dette stedet om du ønsker ungdomelige rytmer som fyller dagen på en underholdene måte. Om du blir litt utover mot ettermidagen er det bare å nyte og slippe seg løs.

Purobeach Illetas:

Purobeach Illetas er stedet du velger når du vil ha ro og fred. Området ligger i den vakre bukten Illetas, omtrent ni kilometer vest for Palma de Mallorca. Purobeach er omgitt av vakre klipper og har direkte tilgang til Middelhavet.

Bare å glede seg til et besøk på Purobeach

Purobeach Illetas tilbyr solsenger, et basseng, en restaurant og en bar. Denne beliggenheten er kjent for sin eksklusive og avslappede atmosfære, og gir gjestene muligheten til å nyte stranden og havet i en elegant setting.

Både Purobeach Palma og Purobeach Illetas er populære destinasjoner for de som ønsker å slappe av, nyte godt selskap og oppleve en luksuriøs strand opplevelse i Palma de Mallorca.Det er viktig å merke seg at priser, åpningstider og spesifikke tilbud kan variere, så det kan være lurt å besøke deres offisielle nettsider for oppdatert informasjon.


Snakk med resepsjonen der du bor.


Linker til artikler om hotellene:

  1. Om du ønsker å bo i *****+ altså ett pallass

  2. Når du vil drømme deg bort i Tusen og en natt Puro Grand *****

  3. Eller du har leid hele hotellet med 11 rom til et privat arrangement

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page