top of page

Tips: Restauranter i Palma de Mallorca

Oppdatert: 28. mai 2023

Topp restautanter i Palma Mallorca


Palma de Mallorca har et stort utvalg av restauranter med ulike matretter og stiler. Her er noen av de mest populære restaurantene i byen: Dette er en enkel oversikt for å hjelpe deg med din planlegging.

Marc Fosh:

  • Dette er en Michelin-stjerne-restaurant som serverer moderne middelhavsretter med lokale ingredienser. Restauranten har en avsmakningsmeny og en à la carte-meny, og har også et vinkart med lokale og internasjonale viner.


Quadrat Restaurant:

  • Dette er en restaurant som ligger i Hotel Sant Francesc Singular og serverer middelhavsretter med en moderne vri. Restauranten har en avslappet atmosfære, og har også en takterrasse med utsikt over byen.


Clandestí Taller Gastronòmic:

  • Dette er en restaurant som ligger i Palma's gamleby, og tilbyr en overraskelsesmeny med fokus på lokale ingredienser. Restauranten har også en vinbar hvor man kan smake på lokale viner.

Forn de Sant Joan:

  • Dette er en restaurant som serverer tradisjonelle mallorcanske retter med en moderne vri. Restauranten har en koselig atmosfære og serverer også pizza og andre retter.

Simply Fosh:

  • Dette er en restaurant som ligger i en tidligere klosterbygning og serverer middelhavsretter med en moderne vri. Restauranten har en avsmakningsmeny og en à la carte-meny, og har også et vinkart med lokale og internasjonale viner.

Merchants

  • Merchants, har blitt et av de mest ettertraktede restaurantene i Palma. Med sin elegante innredning og atmosfæriske fremstår restauranten som en naturlig del av hotell Palacio Can Marqués. Menyen er selvfølgelig helt i toppkalsse med sine grillede biffer, sin fersk hummer og sjømat skuffer de ikke. Her er det bare å kose seg. På varme kvelder er det også mulig å kose seg på den romantiske private terrassen og i hagen med sine frodige palmer og løvtrær. Se hotellet


Disse restaurantene tilbyr forskjellige matopplevelser, fra tradisjonelle mallorcanske retter til moderne middelhavsretter og overraskelsesmenyer. Uansett hva slags mat man foretrekker, kan man forvente å få en smakfull og minneverdig opplevelse på en av disse restaurantene i Palma de Mallorca.


Gode sjømatrestautanter i Palma Mallorca

Palma de Mallorca har mange gode sjømatrestauranter å velge mellom. Her er noen av de beste sjømatrestaurantene i byen:

Ca'n Eduardo:

  • Dette er en familiedrevet restaurant som har vært åpen siden 1954 og som serverer tradisjonelle mallorcanske retter med fokus på sjømat. Restauranten har en koselig atmosfære og er spesielt kjent for sin fiskesuppe og paella.

La Lonja Fish Market:

  • Dette er en restaurant som ligger i nærheten av den gamle fiskemarkedet i Palma, og serverer fersk fisk og sjømat fra markedet. Restauranten har en uformell atmosfære og er spesielt kjent for sin blåskjellretter.

Forn de Sant Joan:

  • Dette er en restaurant som serverer tradisjonelle mallorcanske retter med en moderne vri. Restauranten har også et utvalg av sjømatretter, inkludert en fiskesuppe og en skalldyrsrisotto.

Ca'n Manolo:

Vi var her tilbake i 2018, men fortsatt husker vi denne herlige restauranten.

Ca'n Manolo restaurant

Dette er en annen familiedrevet restaurant som har vært åpen siden 1950-tallet og som serverer tradisjonelle mallorcanske retter med fokus på fersk sjømat. Restauranten er spesielt kjent for sine friterte babyblekksprut og fiskesuppe. Nydelig

Første kvelden i Palma benyttet vi TripAdvisor og fant denne lille perlen! Vi elsker sjømat og fikk akkurat den opplevelsen vi ønsket!!


Vi tok kelnerens anbefaling, - en hvitløks forrett med scampi og blekksprut - det var bare helt nydelig. Til hovedrett ble vi anbefalt Paella og vi angret ikke! Dette var den nest best beste paellaen vi har fått, og det sier ikke lite. Den beste var i Barcelona, men denne anbefales**** på det sterkeste.


Servicen var god, men de manglet litt på topp karakter. Vi hadde det hyggelig sammen med mange lokale stamgjester og helheten så bra at vi skal tilbake! Vinen var også veldig bra, - til

å være spansk.


Be om anbefaling.


(Jeg har vært medlem av TripAdviser siden 2013 og har level 6. Har over 200 anbefalinger og over 800 bidrag, under FotoIngar)Sentralt beliggende i forhold til Gran Melia Victoria ****, hotellet vi bodde på ved havnenPesquero:

  • Dette er en restaurant som ligger på strandpromenaden i Palma, og som tilbyr et utvalg av fersk sjømat og fiskeretter. Restauranten har en avslappet atmosfære og har også en barområde med utsikt over havet.


Disse restaurantene tilbyr forskjellige sjømatretter og fiskeopplevelser, fra tradisjonelle mallorcanske retter til moderne varianter av klassikere. Uansett hva slags sjømat man foretrekker, kan man forvente å få en smakfull opplevelse på en av disse restaurantene.

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Crafting a standout statement of purpose is essential but challenging. Sop writers online offer the expertise you need to present your story effectively. They help you articulate your experiences and goals, ensuring your SoP is unique, engaging, and free from errors, giving you a competitive edge.

Like
bottom of page