top of page

Gran Melia Victoria, Palma de Mallorca!

Oppdatert: 1. mai 2023

Er du ute etter et sted å bo i Palma de Mallorca? Da trenger du ikke å lete lenger enn Gran Melia Victoria, et romantisk hotell som bringer det beste av Palma de Mallorca til dørterskelen din!


(bilde fra hotellet)

Gran Melia Palma Victoria er et romantisk hotell eller et flott famile hotell, kort vei fra sentrum. Hotellet har selvfølgelig flatskjerm-tv, klimaanlegg og minibar på rommene. Det er svært enkelt å koble seg på internett med gratis wi-fi.Her finnes også romservice og portvakt. Sist men ikke minst må det nevnes at gjester også har tilgang til svømmebasseng og restaurant, som har gjort dette stedet til et populært valg blant reisende som besøker Palma de Mallorca. Ankommer med bil, så er parkering tilgjengelig.


Vi hadde stor glede av en rent og flott basseng og ikke minst en fantasisk frokost, den var en av de beste vi noen gan har opplevd.


Når bor på Gran Melia Palma Victoria, er det kort vei til severdighetene Palau de l'Almudaina (1,8 km), som er et av de mest kjente attraksjonene i Palma de Mallorca, eller Cathedral of Santa Maria bilde under.


Hvis du er ute etter en fransk restaurant, bør du vurdere å besøke Restaurante Toque, A ma Maison (bilde 1 og 2) eller Le Bistro Bleu Palma, som ligger beleilig til en kort avstand fra Gran Melia Victoria.Vi ble veldig glad for vårt besøk til Palma de Mallorca, flott by masse hyggelige steder og masse god mat,

og ikke minst et flott hotell med utmerket servcice.Denne turen ble ganske så rimelig med poeng fra Norwegian. Takk for turen!
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page