top of page

Reisetips Italia, Hotell Sabaubia!

Oppdatert: 12. okt. 2022

Il San Francesco Charming Hotel

NB! alle mine bilder er tatt med iphone 11. Jeg har lånt et fåtall med de har fått sin kreditering på vanlig måte.

Bay the se side
Il San Francesco Charming Hotel, (c) Ingar Naess, Norway

Dette var sommeren 2022 hvor hetebølgen skyllet over Europa, bortsett fra i Norden.


Siden vi nå hadde valgt bil fikk vi også større frihet til valg av områder og der igjennom også hoteller. Første stopp ble i området Sabaubia og hotellet, Il San Francesco Charming, det så veldig hyggelig ut i presentasjonen på Booking.com og ja det var faktisk langt bedre enn forventet.

Bruk Google Map for å finne frem. Du må følge med på stikkveiene så du ikke kjører forbi.

The hotel and the car from Hertz
Il San Francesco Charming Hotel, (c) Ingar Naess, Norway

Hotellet er privat eiet, noe det også bærer positivt preg av. Er du opptatt av renslighet og gode frokoster inkludert i prisen, er dette noe du kan glede deg til.

Il San Francesco Charming Hotel, (c) Ingar Naess, Norway


Rommene er bra, og kan bli langt bedre om du legger på noen kroner, da kan du få din egen terrasse og utsikt til haven og en flott bukt som ligger helt inntil eiendommen.

l San Francesco Charming Hotel, (c) Ingar Naess, Norway

Der var nettopp her vi fant vår egen lille private oase hvor vi koste oss i flere dager. Service og serveringen var helt topp, men de er litt dårlige i engelsk, men det meste lar seg løse med Google i hånden.


Om du er her på de riktige datoene, tilbyr de også lett underholdning, men vi gikk dessverre glipp av denne.


Ellers kan vi anbefale middag på hotellet, men vi valgte å dra inn til en liten by, Sabaubia, max ti minutter unna, med bil. Dette er en svært «lokal» by for italienere og ikke forvent et stort shoppingutvalg, men noen gode restauranter og en super bra iskrembar har de. Vi spiste på Bar Lo Spuntino og fikk absolutt smaken av Italia både her og ......


på andre siden av gaten hvor vi inntok kaffe og italiensk is på Bar Italia - Caffetteria e Gelateria.


Du finner milevis med strender i disse områdene nodover fra Sabaubia (c) Ingar Naess, Norway

Du som liker å få sand mellom tærne kan glede deg. Her er det milevis med strender og hotellet har sin egen parsell med mulighet for å leie solsenger til 40 euro per dag, for to senger og en parasoll. Vannet er flott og temperaturen er helt der den skal være.


Når det gjelder servering på stranden, har vi ingen anbefalinger. Her må du ikke ha for høye forventninger, men du kan bli mett. Om du vil ha et hotell helt nede ved stranden er det flere alternativer.


Hvordan kjøre fra Roma

Jeg har et tips til deg som har lyst til å kjøre langs kysten fra Roma og ned over hit og eller lengre ned. Ikke gjør det, det er smale veier, masse køer og ofte ulykker. Ta S-148 så langt du kan så får du mer tid til å kose deg når dere kommer frem.Følg oss gjerne, og les gjerne artikkel fra områdene rundt Sorrento og et sted som heter Sant'Agata sui Due Golfi.


eller nordover til Pozzuoli, litt vest for Napoli. Husk at du kan reise direkte til Napoli med Norwegian, da sparer du over 2timer med bil.


Om du har spørsmål eller meninger bare ta kontakt med meg. ingar@studiof2.noSiste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page