top of page

Reisetips Trondheim, Havfruen Restaurant

Jeg kan vel like godt røpe dommen med en gang, - fantastisk god sjømat!

Vi besøkte denne restauranten i 2021, men jeg husker det som det var i går. Vi hadde booket oss inn på Hotell Britania og nytt vår sommermeny dagen før. (les her)


I dag hadde vi besøkt Nidaros Domen og vi hadde hatt en fin tur i byen, nå skulle vi finne en god restaurant som kunne holde nivåret oppe. Jeg er hyppig bruker an TripAdviser og her var det jo litt å velge mellom, men vi havnet på Havfruen. Den hadde fin beliggenhet og var kort vei fra hotellet. Ja det er jo de fleste restaurantene i byen.


Jeg er kresen på det meste og har derfor også høye forventninger, til alt fra atmosfære, renhold, service inklusiv oppmerksomhet, menyen og hvordan maten presenteres i tillegg til smaken. Jeg er også enkel om de evner å se oss og vise at de setter pris på vårt besøk. Her startet det veldig bra. Vi fikk et flott vindusbord og så kunne showet starte.


Menyen var enkel, men så allikevel spennende og helt ok på pris.

Vi valgte blåskjell og kremet fiskesuppe med fisk, reker og kongekrabbe til forrett. Som hovedrett ble det kveite og breiflabb og dette var utrolig godt. Smakene stod i kø for å glede ganen.


Mens vi ventet på maten hadde vi underholdning fra ungdommen som koste seg ute på Nidelven. Dette var en flott sommer dag i Trondheim by.


Så begynte maten å komme og dette var nam, nam! Om du klikker på bilde, får du lukten i tillegg, vel i alle fall et ennå bedre innrykk av maten.

Det som de også skal ha ros for var en flott presentasjon som gjorde rettene fristende og se på. Det hjelper alltid, i alle fall når forventningene var høye.

Jeg valgte husets hvitvin som var et bra valg til menyen vår.

Totalt sett ble vi gode og mette, så det ble ingen dessert denne gangen! Det var faktisk mye og god mat for pengene.

Anbefales, men bestill tidlig så du får deg et vindusbord!


Her finner du Havfruen; Kjøpmannsgt. 7, Trondheim 7013, Norge +47 73 87 40 700 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page