top of page

Eastbourne en hyggelig strandby.

Velkommen til Eastbourne, en idyllisk kystby som omfavner deg med sin naturlige skjønnhet og vennlige atmosfære, langs den solfylte kysten av Engelske kanal.


Alle bilder er tatt med iPhone 14Pro (c) Ingar Næss
The Eastborne Pier - (c) Ingar Næss

Det er noe magisk med Eastbournes strender som inviterer deg til å koble av og nyte. Den sjarmerende bryggen, kjent som Eastbourne Pier, er som et smilende ansikt som ønsker deg velkommen til enunderholdnig, shopping og servering.


Ja dette var en strandby vi likte, og det er lett å forstå at dette har trukket både britter og turister i mange hundre år.


For de eventyrlystne er Beachy Head en kort tur unna – en majestetisk klippe som stiger stolt fra havet og belønner deg med utsikten som tar pusten fra deg. Utforsk de velpleide hagene og nyt roen og skjønnheten som omgir deg.


Hver gate i Eastbourne har en historie å fortelle gjennom sin viktorianske arkitektur og karakter. Du kan nesten høre ekkoene fra fortiden mens du vandrer gjennom de brosteinsbelagte gatene.Kunst, kultur og glede går hånd i hånd her. Nyt kunstutstillinger, musikkfestivaler og teaterforestillinger som gir en ekstra gnist til byens pulserende hjerte.

Enten du søker eventyr eller avslapning, er Eastbourne stedet å være. Dette kan helt sikkert bli et minneverdige sted å feriere. Selv var vi her kun ett døgn, noe vi angret på når vi hadde opplevde Bournemouth. Så vår klare anbefaling er Eastbourne.


Her finner du også et godt utvalg av gode restauranter og flere bra hoteller. Ønsker du å bo billig lar det seg også løse, bare sjekk på nettet.


Selv bodde vi på The Mowbray, et enkelt hotell for å teste litt ut forskjellige alternativer og her var frokosten et høydepunkt. Hotellet lå kun et steinkast fra stranden.


Neste stopp er en hyggelig vingård på vei til Stonehenge og Bath!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page