top of page

Stor oversikt over hotell og overnattings-muligheter i Roma i alle prisklasser!

Oppdatert: 28. apr. 2023


Roma

Roma er en av de mest populære reisemålene i verden, og det er mange muligheter for overnatting i byen.


Her er noen reisetips for å finne god overnatting til en god pris i Roma:


Bestill i god tid og spar penger:

Prisene på overnatting kan variere avhengig av når du bestiller. Det kan lønne seg å bestille tidlig for å få en god pris på hotellrom eller leilighet.


Sjekk ulike overnattingsmuligheter:

Roma har et stort utvalg av overnattingsmuligheter, fra hoteller til Airbnb og vandrerhjem. Sjekk ulike alternativer og finn det som passer best for deg og ditt reisebudsjett.


Velg et sentralt område:

Roma er en stor by, så det kan lønne seg å velge et sentralt område å bo i. Det kan være litt dyrere, men det kan også spare deg for tid og penger på transport.


Bruk søkemotorer:

Det finnes flere søkemotorer som sammenligner priser på hoteller og leiligheter i Roma, som for eksempel Booking, Hotel og Expedia. Bruk disse til å finne den beste prisen.


Les anmeldelser:

Før du bestiller overnatting, les anmeldelser fra tidligere gjester. Dette kan gi deg et godt inntrykk av hva du kan forvente deg av overnattingen.


Vær fleksibel:

Hvis du er fleksibel med datoene for reisen din, kan du finne bedre priser på overnatting. Prisene kan variere avhengig av sesong og dager i uken.


Vurder leilighet:

Å leie en leilighet i Roma kan være en god måte å spare penger på overnatting. Dette kan også være en god løsning hvis du reiser med en større gruppe eller vil ha mer plass og privatliv.


Unngå turistfellene:

Det kan være fristende å velge overnatting i nærheten av de mest populære turistattraksjonene, men dette kan også være de dyreste stedene å bo. Vurder å bo i et mindre kjent område for å få bedre priser.


Navn på gode overnattingstilbud i Roma

Her er noen forslag til gode overnattingssteder i Roma:


Hotel Artemide:

Dette hotellet har en sentral beliggenhet nær Termini jernbanestasjon og er kjent for sin gjestfrihet og komfortable rom.


Hotel Santa Maria:

Dette boutique-hotellet ligger i Trastevere-området, en av Romas mest sjarmerende nabolag. Hotellet har en vakker hage og komfortable rom.


The Yellow Hostel:

Dette er et vandrerhjem som tilbyr rimelige priser og en sosial atmosfære. Vandrerhjemmet har en bar og arrangerer også aktiviteter og turer i Roma.


Residenza RomaCentro:

Dette er en leilighet med selvhusholdning som ligger i nærheten av Piazza Navona og andre turistattraksjoner. Leiligheten har en moderne innredning og alle nødvendige fasiliteter.


Hotel Majestic Roma:

Dette er et luksushotell med en sentral beliggenhet nær Via Veneto og andre populære attraksjoner i Roma. Hotellet har en elegant innredning og moderne fasiliteter.


Domus Romana Hotel:

Dette hotellet ligger i nærheten av Colosseum og andre historiske steder i Roma. Hotellet har romslige rom og en elegant innredning.


B&B Roma Trastevere Rooms:

Dette er en rimelig og koselig Bed and Breakfast som ligger i Trastevere-området. Bed and Breakfast har en hjemmekoselig atmosfære og en sentral beliggenhet.


Husk å sjekke prisene og tilgjengeligheten på de ulike overnattings-stedene før du bestiller.


Laveste priser på overnatting i Roma

Prisene på overnatting i Roma kan variere avhengig av sesong og type overnattingssted. Her er noen forslag til overnattingssteder med lavere priser:


Alessandro Downtown Hostel:

Dette er et populært vandrerhjem i Roma som har lave priser og en sosial atmosfære. Vandrerhjemmet har en bar og tilbyr også "gratis" frokost.


Hotel Center 1&2:

Dette er to hoteller som tilbyr rimelige priser og en god beliggenhet i nærheten av Termini jernbanestasjon.


Hotellene har en enkel innredning og alle nødvendige fasiliteter.


Hotel Washington:

Dette er et annet hotell som ligger i nærheten av Termini jernbanestasjon og tilbyr lave priser. Hotellet har en enkel innredning og komfortable rom.


The RomeHello Hostel:

Dette er et moderne vandrerhjem i Roma som tilbyr rimelige priser og en sentral beliggenhet. Vandrerhjemmet har en bar og en takterrasse med utsikt over byen.


Roma Scout Center:

Dette er et vandrerhjem som tilbyr lave priser og en sosial atmosfære. Vandrerhjemmet har en bar og en hage, og tilbyr også gratis frokost.


Freedom Traveller Hostel:

Dette er et vandrerhjem som ligger i nærheten av Colosseum og andre turistattraksjoner i Roma. Vandrerhjemmet tilbyr rimelige priser og en sosial atmosfære.


Husk at prisene kan variere avhengig av når du reiser og hvor tidlig du bestiller overnattingen din. Det kan også lønne seg å sjekke ulike søkemotorer for å finne de beste prisene.


Hyggelige hoteller i Roma til ok pris. Sentral beliggenhet, gjerne i en rolig bakgate og med uteplass til frokosten.


Her er noen forslag til hyggelige og fine hoteller i Roma som oppfyller disse kriteriene:


Hotel Relais Bocca di Leone:

Dette hotellet ligger i en rolig gate i hjertet av shoppingdistriktet nær Spansketrappen. Hotellet har en uteplass til frokosten og en elegant innredning.


Hotel Artemide:

Dette hotellet har en sentral beliggenhet nær Termini jernbanestasjon og er kjent for sin gjestfrihet og komfortable rom. Hotellet har også en takterrasse med utsikt over byen.


Hotel La Rovere:

Dette hotellet ligger i et rolig område i nærheten av Vatikanet og har en koselig atmosfære. Hotellet har en hage og en uteplass til frokosten.


Hotel Villa San Pio:

Dette hotellet ligger i en rolig gate nær Aventine-høyden og har en vakker hage og uteplass til frokosten. Hotellet har også en fin utsikt over byen.


Residenza Ave Roma:

Dette hotellet ligger i nærheten av Trevifontenen og andre turistattraksjoner i Roma. Hotellet har en koselig atmosfære og en uteplass til frokosten.


Disse hotellene har alle en sentral beliggenhet, men ligger i roligere områder. De har også en uteplass til frokosten og har en god standard til en ok pris. Husk å sjekke prisene og tilgjengeligheten på de ulike hotellene før du bestiller.Noen av de beste hotellene i Roma


Roma har mange flotte hoteller å velge mellom, og her er noen av de beste hotellene i byen:


Hotel de Russie:

  • Dette 5-stjernershotellet ligger i sentrum av Roma, og er kjent for sin elegante innredning og hageanlegg. Hotellet har også en førsteklasses restaurant og et velværeområde.

Hassler Roma:

  • Dette 5-stjernershotellet har en fantastisk beliggenhet i nærheten av Spansketrappen, og har en førsteklasses service og enestående utsikt over byen.

The St. Regis Rome:

  • Dette 5-stjernershotellet har en storslagen innredning, og ligger i en historisk bygning nær Termini jernbanestasjon. Hotellet har også en førsteklasses restaurant og et velværeområde.

Hotel Eden:

  • Dette 5-stjernershotellet ligger på en ås med en fantastisk utsikt over byen, og er kjent for sin elegante innredning og førsteklasses service. Hotellet har også en førsteklasses restaurant og et velværeområde.

J.K. Place Roma:

  • Dette 5-stjernershotellet ligger i nærheten av Spansketrappen, og har en stilig innredning og en koselig atmosfære. Hotellet har også en førsteklasses restaurant og en takterrasse med utsikt over byen.

Palazzo Manfredi -

  • Small Luxury Hotels of the World: Dette 5-stjernershotellet ligger i nærheten av Colosseum og har en unik beliggenhet i en historisk bygning. Hotellet har også en førsteklasses restaurant og en takterrasse med utsikt over Colosseum.


Disse hotellene er blant de beste i Roma, og tilbyr en førsteklasses opplevelse med enestående service og fasiliteter. Men vær oppmerksom på at prisene kan være høye, og det kan være lurt å sjekke tilgjengeligheten og prisene på forhånd.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page