top of page

Reisetips vinsmaking, ved Gardasjøen

Oppdatert: for 16 minutter siden

Garda er en vakker by ved Gardasjøen i Italia, og det finnes mange flotte vingårder i området som tilbyr vinsmaking og matopplevelser.


En vingård jeg vil anbefale er Ca' dei Frati, som ligger i Desenzano del Garda, bare en kort kjøretur fra Garda. De tilbyr vinsmaking av deres prisbelønte viner, inkludert Lugana, Chiaretto, og rødvinene Ronchedone og Brolettino. Vinsmaking kan bestilles på forhånd direkte på deres nettside eller per telefon.

Ca' dei Frati har også en restaurant som serverer en deilig lunsj og middag. Deres meny inkluderer lokale retter og ferske ingredienser, og passer godt til å nyte sammen med viner fra vingården. Jeg vil anbefale å bestille bord på forhånd for å være sikker på å få plass.

En annen flott vingård som tilbyr vinsmaking og matopplevelser er Zeni Vini, som ligger i Bardolino, også i nærheten av Garda. De har en omfattende vinkjeller med et bredt utvalg av lokale og internasjonale viner. De tilbyr også en matopplevelse med retter fra regionen som er laget av lokale råvarer, og som passer godt til viner fra vingården.

Du kan også bestille direkte på deres nettside eller per telefon for å bestille vinsmaking og matopplevelse på forhånd. Det kan være lurt å bestille på forhånd for å være sikker på å få plass, spesielt hvis dere besøker i høysesongen.

Jeg håper dette hjelper og at dere får en flott tur til Garda!


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page