top of page

Reisetips USA, fra Miami til Hollywood Beach, er det sol og sommer hele året!

Oppdatert: 31. mai 2023

Når du lander på Fort Lauderdale i Sør-Florida og enten skal videre til Cuba, Miami eller bare slappe av, har du kommet til et område som passer og har noe til alle, uansett.

Florida, Miami Beach (c) Ingar Naess

Syd-Florida er et flott sted for soloelskere. Her er det milevis med strender, aldri langt til shopping, og et hav av restauranter og barer i toppklasse. Ja det ikke rart at millioner av mennesker besøker regionen hvert år.


Miami er det stedet som de fleste reiser til, mens andre foretrekker litt roligere områder og da er det nok å velge mellom litt lengre nord.

Miami Beach (c) Ingar Naess

Men, - Miami er helt fantastisk og her er det liv og latter, fest og hygge, mengder av opplevelser. Om du ikke har vært i Miami tidligere, da er det bare å booke plass, slik at du får oppleve livet, maten og alle menneskene.


Florida, Miami Beach (c) Ingar Naess

Når på året du reiser påvirker selvfølgelig både mengden mennesker og prisene, men vær heller en dag kortere og kos deg de dagene du er her, om lommeboken også trenger ferie.


Jeg tror jeg godt kan si at Miami Beach er bedre fordi tilbudene er flere. Hvor du skal bo er selvfølgelig hva planene er. Skal du bare sole og bade og vil være nære stranden eller skal du på cruise kanskje du booker litt litt nærmere havnen. Uansett er det masser av valgmuliheter, så det er bare å la lommeboken bestemme. Selv bodde jeg på Hollyday Inn Seaside. Flott hotell med den samme utsikten som alle de andre, men litt enklere, men de har pene og rene room. Rett ved siden av mitt hotell var det et flott Boutique hotell, hvor jeg skulle ha møte med en suksessfull nordmann. Denne historien og intervjuet kan du se her!

Her får du den servicen du ønsker og de solsengene du mener du fortjener, utvalget er stort, veldig stort. Om du ønsker ej jogge tur, være med venner, lese en bok, gå en tur, kose deg i strandbaren, ja her er det bare å velge. I tillegg er det rent og pent, fordi alle ønsker å ha det slik!

Etter en lang dag på stranden er det tid for å ta en tur på byen, spise, kose seg med venner, danse litt gå på show, som sagt har er det bare å velge.


Jeg glemmer aldri at det var her jeg fikk en av de beste sjømatrettene jeg noen gang har spist. Denne opplevelsen fikke jeg på en Italienske restaurant i sentrum. Jeg elsker hummer, men ofte er den best i Norge, men Den måten den var tilberedt på her var fantastisk. Smakene bare eksploderte i munnen og jeg måtte skjerpe meg for ikke å rope høyt. WoW!


La oss ta en titt på hva du kan oppleve litt oppover langs strendene.

Hollywood Beach, ligger mellom Miami og Fort Lauderdale. Fra Miami er det kort vei avhengig hvilket hotell du velger, men mellom 30 og 50 minutter med bil, er innenfor det du må regne med, du vet aldri med trafikken her.

Ft. Lauderdale ligger ennå litt lenger nordover, men alle har den samme flotte stranden, men de også kanaler og vannveier som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Som sagt mellom disse to internasjonale hotspotene ligger Hollywood Beach, en klassisk strandby.


Hollywood Beachs her en enkle tilgang til havet og landsbyaktige preg gjør det til et perfekt reisemål og med sine mange topp restauranter, små vertshus og hoteller rett ved Broadwalk´n, fremstår området svært hyggelig.

Hollywood Beach Broadwalk (c) Ingar Naess

Hollywood Beachs har en flott strandpromenade, Hollywood Beach Broadwalk, denne strekker seg nesten to og en halv mil langs strendene. Hollywood Beach Broadwalk er mursteinsbelagt kåret til en av Amerikas beste strandpromenader av magasinet Travel+ Leisure, og er yppelig for joggere, syklister, rulleskøyter og er full av utallige spisesteder og kafeer.


Enten du foretrekker å bo på et av de meget eksklusive hotellene eller en AirBnB ved stranden, er det nok å velge mellom. Det eneste som er helt sikkert ar at her i Sør-Florida finner du alt som trengs for den herlig ferien. Du får solskinn året rundt, milevis med strender og masse kulturelle opplevelser. Hoteller i Hollywood, Florida, som ligger kun få minutter fra Fort Lauderdale internasjonale lufthavn, en perfekt beliggenhet for en super ferie.


Jeg er her etter en herlig uke på Cuba og benytter dette området til litt "avklimatisering" fra alle inntrykkene i Havana. Her kan jeg sitte og slappe av og skrive om alle opplevelsene, gå turer oppleve levende musikk langs stranden og ikke minst kose meg med utrolig masse god mat. La oss bare begynne med det helt enkle. (les om turen til Cuba)

Gourmet på Hollywood Beach Broadwalk (c) Ingar Naess

Street Food i stjerneklasse!

Gourmet på Hollywood Beach Broadwalk (c) Ingar Naess

Noen ganger er det bare å rope høyt, - hit må du gå og spise! Dette er absolutt mat i toppklasse. Små velsmakende retter, selv valgte jeg en krydret kongereke salat med pitabrød, til kun $5,- og det var den dyreste de hadde. Kanskje rekker jeg en liten rett til i morgen før jeg reiser hjem til norge. WoW!


Jeg beklager kvaliteten på bildet, men jeg garanterer, dette er ekte Street Gourment!Det å gå en tur langs Hollywood Beach Broadwalk, tidlig på morgenen er utrolig helig. Jeg var her i januar og temperaturen var rundt 18-20 grader og levelig for meg, men for deg som elsker solen trenger du ikke å vente lenge.

Hollywood Beach (c) Ingar Naess

Det er en annen stor fordel på denne tiden av året, det er lite folk og rimeligere hoteller o.l.


Denne gangen bodde jeg på et enkelt, men bra hotell 20 meter fra stranden. Hollywood Beach Tower. Fordi jeg hadde planlagt godt fikke jeg et flott rom med havutsikt for kun kr. 1200,- inkl frokost.

Kjempegode senger, helt grei frokost og svært hyggelig betjening.


Rett rundt hjørnet for hotellet hadde jef funnet en Italiensk restaurant og da er jeg ikke vanskelig å be. De hadde også meget bra tilbakemeldinger på TripAdviser og da er det verdt å prøve ut! Det angrer jeg ikke på. Dette er de beste lammekotelettene noen gang og de fikk jeg her på Sardelli Italian Steakhouse!

Sardelli Italian Steakhouse, Hollywood Beach (c) Ingar NaessJeg var ute å kjørte en tur og trengte en rask lunch, da fant jeg en ny hamburger kjede, her i Miami området som heter Five Guys. Dette var absolutt bra, men det er ingen ting som er billig av god mat i USA. Dobbel m bacon og en liten flaske vann kostet 13$. Men det smakte og så kunne du spise så mye peanøtter du ville.


Da var denne turen slutt og hjemreisen skulle Norwegian stå for, men nå må du velge Norse om du ønsker å reise billigst mulig og ikke minst Norsk!


Ønsker alle en fantastisk tur - hele året til denne herlige destinasjonen!

Hollywood Beach (c) Ingar Naess
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page