top of page

Reisetips: Torre Lapillo-Porto Cesareo-Gallipolli, italia

Det er mye å oppleve i området Torre Lapillo-Porto Cesareo-Gallipolli. Her er noen forslag til hva du bør se og gjøre:

 1. Besøk de fantastiske strendene: Dette området er kjent for sine fantastiske strender, med krystallklart vann og hvit sand. Noen av de beste strendene inkluderer Punta Prosciutto, Porto Selvaggio og Baia Verde.

 2. Utforsk byene: Besøk de vakre byene i området, inkludert Gallipoli, Porto Cesareo og Nardò. Disse byene har en rik historie og kultur, og du kan besøke katedraler, palasser og museer.

 3. Ta en båttur: Ta en båttur rundt kysten for å se området fra en annen vinkel. Du kan besøke øyer, grotter og bukter, og nyte utsikten over det krystallklare vannet.

 4. Prøv den lokale maten: Puglia er kjent for sin fantastiske mat, inkludert fersk fisk og sjømat, pasta og lokale oster. Prøv noen av de lokale spesialitetene på restaurantene i området.

 5. Gå på tur: Utforsk det vakre landskapet i området til fots. Det er mange flotte turstier og stier som tar deg gjennom olivenlunder og langs kysten.

 6. Besøk et vinproduserende område: Puglia produserer noen av de beste vinene i Italia. Besøk en av vingårdene i området for å smake på noen av de lokale vinene og lære mer om produksjonsprosessen.

 7. Se solnedgangen: Nyt den fantastiske solnedgangen over havet fra en av de mange restaurantene eller barene langs kysten.

Disse aktivitetene vil gi deg en fantastisk opplevelse av Torre Lapillo-Porto Cesareo-Gallipolli og området rundt.


Det er flere overnattingsmuligheter i området Torre Lapillo-Porto Cesareo-Gallipolli som kan passe til dine behov. Her er noen forslag:


 1. Hotel Conchiglia Azzurra: Dette hotellet ligger i Porto Cesareo og har en flott beliggenhet nær stranden og byens sentrum. Hotellet har også en restaurant som serverer lokal mat.

 2. Relais Masseria Le Cesine: Dette er en vakker masseria (en tradisjonell gård i Puglia) som er omgitt av oliventrær og ligger nær sjøen. Det er en rolig og avslappende atmosfære, og masseriaen har også en restaurant som serverer regionale spesialiteter.

 3. Palazzo Mosco Inn: Dette hotellet ligger i sentrum av Gallipoli og er en restaurert bygning fra det 18. århundre. Hotellet har rom med originale fresker og antikke møbler, og det er en kort spasertur til byens attraksjoner og restauranter.

 4. B&B Sosta a Levante: Dette er et sjarmerende bed and breakfast som ligger i byen Nardò, som er en kort kjøretur fra både Porto Cesareo og Gallipoli. B&B-en har en fin hage og en terrasse hvor du kan nyte frokosten.

 5. Masseria Cervarolo: Dette er en annen vakker masseria som ligger i nærheten av Ostuni, som er en annen populær by i Puglia. Masseriaen har et basseng og en restaurant som serverer lokale retter.

Alle disse overnattingsstedene ligger i gangavstand til landsbyer eller byer, slik at du kan nyte kveldene uten å måtte bruke bilen. Jeg håper dette hjelper deg med å finne det perfekte overnattingsstedet for ferien din i Puglia.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page