top of page

Reisetips om Munch-museet i Oslo


Munch-museet i Oslo (c) Fotograf Ingar Næss

Munch-museet er en av de mest ikoniske museene i Norge, og har en fantastisk samling av verk av den berømte norske kunstneren Edvard Munch. Her er noen reisetips til Munch-museet:

  1. Planlegg besøket ditt på forhånd: Museet kan være ganske travelt, spesielt i helger og ferier. Så det er en god idé å sjekke åpningstidene og bestille billetter på forhånd for å unngå kø.

  2. Utforsk samlingen: Munch-museet har en av verdens største samlinger av Munchs verk, med mer enn 28 000 malerier, tegninger og trykk. Ta deg tid til å utforske samlingen og lære mer om kunstnerens liv og arbeid.

  3. Delta på omvisning eller arrangementer: Munch-museet tilbyr en rekke omvisninger og arrangementer, inkludert kunstworkshops, musikkarrangementer og foredrag. Sjekk ut museets nettside for å se hva som skjer under ditt besøk.

  4. Besøk kaféen: Museet har en kafé som tilbyr deilige kaker, småretter og drikkevarer. Dette er et flott sted å slappe av og reflektere over kunsten etter en lang dag med utforsking.

  5. Ta med deg suvenirer hjem: Museets gavebutikk selger en rekke Munch-inspirerte suvenirer, inkludert bøker, postkort og plakater. Dette er en flott måte å ta med seg en bit av museet hjem.

Jeg håper disse tipsene vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt besøk til Munch-museet!mer kommer

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page