top of page

Le Marche Overnatting, smaker og restauranter

Oppdatert: 1. mai 2023

Jeg setter stor pris på å få ❤️ og ✌️ fra lesere som ønsker tips til for eksempel hotell tips!


Her en mine tips for Le Marche Overnattingssteder!

Villa Lattanzi, Pesaro

Villa Lattanzi, Pesaro:

  • Dette boutiquehotellet ligger på en ås med panoramautsikt over havet. Det har også en utendørsbasseng, en restaurant som serverer lokale retter og en terrasse med utsikt over havet


Hotel Excelsior La Fonte, Senigallia:

  • Dette hotellet ligger bare noen få skritt fra stranden og har en stor hage med et utendørsbasseng. Det har også en restaurant som serverer lokale spesialiteter og en bar med utsikt over havet.


Hotel Caggiari, Sirolo:

  • Dette hotellet ligger på en ås med panoramautsikt over havet og de omkringliggende åsene. Det har også en utendørsbasseng, en restaurant som serverer lokale retter og en bar med utsikt over havet.


Håper dette hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Le Marche-regionen. God tur!


Hiver på litt italienske smaker fra restauranter også!


Le Marche er en region i sentrale Italia kjent for sin rike kulturarv og gastronomi. Restauranter med italienske smaker som spesialiserer seg på mat fra Le Marche-regionen, vil tilby en unik matopplevelse med autentiske smaker og ingredienser.


Noen av de mest kjente rettene fra Le Marche inkluderer "Brodetto", en fiskesuppe som er laget med et utvalg av lokale fiskeslag og "Vincisgrassi", en lasagne-lignende rett som er laget med fersk pasta, kjøttsaus, béchamelsaus og ost.


Andre populære retter inkluderer "Olive all'Ascolana", stekte oliven fylt med kjøttdeig og krydder, og "Ciauscolo", en spesiell type salami laget med svin fra regionen.


Le Marche restauranter vil også tilby et bredt utvalg av lokale viner, inkludert den berømte Verdicchio vinen, som er produsert i området.


Hvis du er ute etter en autentisk italiensk matopplevelse med spesiell vekt på Le Marche-regionen, kan du prøve å besøke en Le Marche-restauranter i nærheten av deg.


Le Marche, en region i Sentral-Italia,

er kjent for sin rike mat- og vinkultur. Her er noen restauranter i Le Marche som er vel verdt et besøk:

La Tavola del Carmine i Sirolo

Osteria della Rosa i Urbino:

  • Denne restauranten, som er en av de beste i regionen, ligger i en vakker bygning fra 1500-tallet i byen Urbino. Restauranten serverer tradisjonelle retter fra Le Marche, tilberedt med lokale ingredienser.


La Tavola del Carmine i Sirolo:

  • Denne restauranten ligger ved kysten og har en fantastisk utsikt over havet. Her serveres fersk sjømat og tradisjonelle retter fra regionen. Restauranten har også et godt utvalg av lokale viner.

Trattoria degli Orti i Ancona:

  • Denne restauranten ligger i den historiske bydelen av Ancona, og serverer lokale spesialiteter som "vincisgrassi" (en slags lasagne) og "olive all'ascolana" (fylte oliven). Restauranten har også et godt utvalg av lokale viner.


Ristorante Uliassi i Senigallia:

  • Dette er en Michelin-stjerne-restaurant som er kjent for sin innovative matlaging og presentasjon. Restauranten serverer sjømatretter og lokale spesialiteter med en moderne vri.


Locanda della Valle Nuova i Urbino:

  • Denne agriturismoen (gårdsferie) ligger i en idyllisk dal omgitt av olivenlunder og vingårder. Her serveres økologisk mat som er tilberedt med ferske råvarer fra gården, inkludert fersk pasta, grønnsaker, kjøtt og ost.

Disse restaurantene representerer bare et utvalg av de mange flotte spisestedene som finnes i Le Marche-regionen. Utforsk gjerne og oppdag flere perler på egen hånd!
Siste innlegg

Se alle
bottom of page