top of page

Innkalling til strategimøte!

Oppdatert: 17. mai 2023

Sjefen for Bedrift AS, sender ut denne innkallingen til sine ledere! Når vi nå skal ha vårt neste strategimøte, har jeg valgt å gjøre alt anderledes. Vi skal gjennomføre møte i fantastiske Palm de Mallorca og hvor vi skal utfordre hverandre, - til å tenke nytt! Vi skal derfor bo i Puro House et unikt hotell med kun 11 rom, samme antall som vi blir totalt, inkludert ledergruppe og noen støtte personer. Denne ideen er helt gratis, den er ikke betalt av noen, bare en tanke jeg fikk.


Velkommen til Puro House (c) Ingar Næss

Inspirasjon

Vi skal besøke en av de største katedraler i verden, der skal vi sette opp ned og tenke hvordan var strategien til de som fikk dette byggverket til å tåle så mye, i så mange år.

Så skal vi oppleve kunst, kanskje bli litt provosert og forhåpentlig også inspirert. Til slutt blir det også litt kultur. Vi skal også kose oss med god mat og godt drikke, men her kommer det noen overraskelser.


Norges utfordringer i dag, mai 2023!

Så velkommen til kreativt strategimøte. Selv om kronekursen er stuper, strøm og matvarer stiger, så må vi finne nye måter å tenke på. Utfordringen blir, hvilke 5 områder må vi bli bedre på og hva skal vi bli best på for å lykke med dagens utfordringer? Så les videre.


Dette er kanskje den rareste måten jeg noen gang har forsøkt å få litt ekstra oppmerksomhet fra alle dere ledere og medlemmer har på LinkedIN. Håper dere gidder å dele etter dere har brukt noen minutter på tanken og ideen min!

Sjefen for Bedrift AS fortsetter,

Håper dette høres ut som en spennende og produktiv plan for strategimøtet vårt! Her er mine fem områder dere kan utfordre meg på for at vi som bedrift skal bli bedre og oppnå suksess innen vårt område:

Innovasjon og kreativitet:

  • Det er viktig å tenke utenfor boksen og være innovative i deres tilnærming til produkter, tjenester eller prosesser. Fokuser på å generere nye ideer, utvikle unike løsninger og være åpne for endringer og nytenkning.

Kundetilfredshet og opplevelse:

  • Sørg for å forstå og imøtekomme kundenes behov og forventninger på best mulig måte. Gjennomfør kundeundersøkelser, lytt til tilbakemeldinger og arbeid for å forbedre kundens opplevelse av deres produkter eller tjenester.

Kvalitet og pålitelighet:

  • Sett høye standarder for kvaliteten på våre produkter og tjenester, og være konsekvente i å opprettholde disse standardene. Bygg et rykte for å være pålitelige, pålitelige og levere det vi lover.

Effektivitet og produktivitet:

  • Optimaliser arbeidsprosesser og ressursbruk for å oppnå større effektivitet og produktivitet. Identifiser og eliminer unødvendige flaskehalser eller ineffektive rutiner, og utforsk muligheter for automatisering eller teknologiske løsninger som kan hjelpe dere å jobbe smartere.

Samarbeid og teamarbeid:

  • Styrk samarbeidet innad i organisasjonen og teamet deres. Oppmuntre til å dele kunnskap, erfaringer og ideer, og skap en kultur som fremmer teamarbeid og felles mål. Bygg sterke relasjoner og kommunikasjonskanaler for å sikre effektiv samhandling.

Når det gjelder hva vi skal bli best på, kan dere vurdere å velge et spesifikt område som er relevant for vår virksomhet.

Så for å knytte kundene tetter skal vi invitere dem til "hyttetur" på forskjellige hytter langs hele kysten. Der skal dere og våre ansatte i hvert område lage skikkelig bra sjømat og dere skal være inspiratorene. For rundt små bord er det alltid hyggelig når maten er god og ikke minst selvlaget! Derfor har jeg planlagt å lære dere å lage sjømat på dene samlingen, noen av de beste kokken i Palma kommer innom. Dere skal sette som mål å bli best på å tilby ferske, bærekraftige ideer og smakfulle sjømatretter. Altså å skape en unik matopplevelse for kundene og å bli mestere i sjømat-presentasjon og kulinarisk kreativitet.

Dette er viktig når vi sammen skal motivere våre ansatte først og så skal vi allle overbevise kundene at det er smart å jobbe ennå tettere med oss. Så husk å identifisere ett områder der de, kundene, og vi sammen ønsker skille oss ut som et unikt team.


Her skal vi (eller du) bo i Palma de Mallorca - Puro House som er en del av Puro Hotel Oasis Urbano ****

Puro House er den mest eksklusive delen av dette hotellet og er perfekt for små grupper som ønsker ro og privatliv under det kreative oppholdet.

Her blir du oppfordret til å tenke - nesten hele tiden! (c) Ingar Næss

Dette hotellet har blitt "konvertert" fra et gammelt mallorcansk palass og totalrenovert, samtidig som den opprinnelige strukturen til bygningen ble beholdt. Det er 11 staselige rom i kategorien Superior, et åpent kjøkken, stue og flere mindre terrasser, inkludert en med jacuzzi.


Hovedrommet er en svært innbydende salongen med en stor vingeformet skulptur som pryder den åpne peisen. Salongen kan benyttes å holde uformelle møter i lounge- eller konferansestil for 11 personer.


Dette er det perfekte stedet for anderledes behov og opphold, men fortsatt med Puros utmerkede service. Det er en multifunksjonell plass hvor du kan nyte åpent kjøkken, matlagingskurs, fotokurs, lederutvikling, vinsmaking, privat bespisning, cocktailfester og mer.

Den har også plass til opptil 40 personer for en cocktailmiddag. Et av våre gjesters favorittområder er den utendørs jacuzziterrassen.


Prisene for eksklusiv utleie starter på 3000€ for hele Puro House. Kun 270€ pr rom inkludert alt som nevnet over. (mai 2023) NB! for booking må det avtales direkte med resepsjon eller Puro Sales. ( eller spør gjerne meg ingar@studiof2.no )Husk det er mange ting å benytte fritiden til, om dere får noen, men Purobeach får dere 50% rabbatt på når dere bor på hotellet.


Håper dette var litt inspirerende. Takker for alle tilbakemeldinger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page