top of page

Hythe Imperial Hotel, Spa & Golf og kort om byen!

Et bra hotellvalg litt utenfor Dover, med en hyggelig liten by, med god mat og service.


Alle bilder er tatt med iPhone 14Pro (c) Ingar Næss

Hythe Imperial Hotel, Spa & Golf er et velkjent fritids- og gjestgiverianlegg som ligger i Hythe, Kent, Storbritannia. Hythe ligger 23 km fra Dover og er en historisk kystlandsby som har vært et populært reisemål for turister på grunn av sin flotte beliggenhet ved den engelske kanalen.


Flott utsikt fra rommet

Hotellet har en rik historie som strekker seg tilbake til viktoriatiden og har beholdt sin historiske sjarm og arkitektur. Med sin beliggenhet nær kysten byr det på vakre utsikter over den engelske kanalen.


Anlegget tilbyr ulike former for overnatting, fra komfortable rom til luksuriøse suiter, for å imøtekomme ulike behov og budsjetter. Gjestene kan også nyte fordeler ved hotellets spa- og velværesenter, som tilbyr avslappende behandlinger som massasje og ansiktsbehandlinger.
Prisene er faktisk meget bra og på ukedager kan du få et bra rom fra litt over en tusen lapp til helger fra rundt 2500,- (sjekk booking.com)


For golfentusiaster har hotellet en egen golfbane. Det er en enkel banedesign, men hyggelige omgivelser og utfordrende hull.


Hotellets spisesteder og barer gir gjestene en kulinarisk opplevelse, med et utvalg av britiske retter og internasjonale retter. Frokosten er typisk engelsk og helt ok.


Hythe Imperial fungerer også som en ypperlig arena for ulike arrangementer, inkludert bryllup, konferanser og spesielle anledninger. Med tilgjengelige arrangementlokaler og fasiliteter legger hotellet til rette for vellykkede arrangementer.

Det historiske Hythe Imperial Hotel, Spa & Golf er et bra hotell med god komfort, de har også bra senger.

I dag skulle vi teste en typisk engelsk matrett, Fish and Chips.


Hythe ligger som nevnt ca 20 minutter fra Dover, som også har mange flotte overnattingstilbud, men vi havnet litt legere sør siden vi skulle videre neste dag. Hythe er en hyggelig engelsk landsby, men den stenger tidlig, i alle fall i juli. Vi ruslet litt rundt og der så vi skiltet med fish and chips!

Torbay of Hythe Fish and Chips er en velkjent spisested i Hythe, som har etablert seg som en favoritt blant lokalbefolkningen og besøkende. Spisestedet har en interessant historie som strekker seg år tilbake og har blitt en viktig del av det lokale samfunnet. Dette ble dokumentert av en strøm av take away-kunder.


Torbay of Hythe Fish and Chips, har vokst frem som en tradisjonell fish and chips-restaurant, noe jeg forstår, for dette var bra!

Historisk sett har fish and chips vært en viktig del av britisk matkultur, bl.a. for de den er enkel og velsmakende. Kombinasjonen av fisk og pommes frites er en typisk arbeiderklasse rett, men har blitt en folkelig favoritt.


Torbay of Hythe Fish and Chips har bygget videre på tradisjonen og den ferske fisken, gjør stedet til en unik restaurant, hvor nettopp kvaliteten gjør det til et attraktivt mål for de som besøker Hythe.


Anbefales0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page