top of page

Gode restauranter i Verona

Det er flere flotte restauranter i sentrum av Verona som kan være perfekte for feiring. Her er noen forslag:

  1. Osteria la Fontanina - En koselig restaurant med en hyggelig atmosfære og god mat, spesielt deres hjemmelagede pasta og kjøttretter. De har også et bredt utvalg av vin og lokal øl.

  2. Il Desco - En Michelin-stjerne restaurant som serverer en moderne tolkning av klassiske italienske retter. Maten er av høy kvalitet og servicen er utmerket.

  3. Ristorante Greppia - En annen koselig restaurant med en varm og innbydende atmosfære. De har et bredt utvalg av italienske spesialiteter, inkludert fiskeretter, og tilbyr også vegetariske alternativer.

  4. Antica Bottega del Vino - En historisk vinbar og restaurant som serverer tradisjonell italiensk mat og et bredt utvalg av vin fra hele Italia. De har også en flott atmosfære og profesjonell service.

  5. Trattoria al Pompiere - En av de eldste restaurantene i Verona, som serverer autentiske italienske retter, inkludert pasta og pizza, i en avslappet atmosfære. De har også et godt utvalg av lokal vin og øl.

Uansett hvilken restaurant du velger, vil du sannsynligvis ha en minneverdig bursdagsfeiring i Verona. Jeg anbefaler å bestille bord på forhånd, spesielt hvis du skal feire på en populær restaurant.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page