top of page

Avanti International Resort

Oppdatert: 5. des. 2022

Flott rimelig alternativ, nær masse aktiviteter i Orlando. Dette er første overnattings tilbud / reisetips på min Road Trip USA 2022.

Avanti er et flott overnattings alternativ, både for familie, par og eller når du reiser alene slik som meg. Jeg ankom sent på natten, etter en lang, men flott flyreise med Iceland Air fra Oslo, men resepsjonen var åpen og betjeningen svært hyggelig. Jeg hadde booket via nettet og slo til på et rimelig tilbud, siden de to første nettene er mest planlegging, men jeg ble positivt overasket.


Rommene er store og ikke minst rene, som resten av hele anlegget som består av rundt sekshundre leiligheter/rom. Rommene har alt du trenger og gode senger, ikke mist!

Det er selvfølgelig flere arianter å velge mellom .Du kan spise frokost eller lunsj ved poolen eller inne i resepsjonsområdet, som også er svært hyggelig.Har du barna med er pool området flott, og igjen medet velholdt. Det er også både gaming og treningsrom, data og vaskerom.Her ser du litt flere bilder fra tilbudene de har :


At det er rent og pent er ikke en orverdrivelse for ut på parkeringsområdet vasket de asfalten slik at det skulle være rent og pent.

Tidligere har jeg sett at det spyles, men ikke vaskes slik fo dette! Bra!
Om du trenger å veksle til deg penger, sjekke avreise med fly eller transport - alt er her lett tilgjengelig
Det er også gå avstand til en rekke, restauranter, butikker og ikke minst masse aktiviteter, som sikkert er en av grunnene til du skal hit. Med bil er det ikke langt til noen av de merkjente aktivitetene og tilbudene her i Orlando. God tur og godt opphold!Her har du lenke til Avanti, Avanti International Resort for enkel bestilling og eller mer informasjon.


Dette sier gjestene på Trip Adviser, og denne tilbakemeldingen oppsummerer også mitt inntrykk og anbefaling:


Hyggelig opphold ved et hyggelig hotell

Rommet var svært bra; stort og moderne. God og fungerende aircondition. Veldig hyggelig betjening til enhver tid. Renslig og fint basseng med mange solsenger. Ypperlig treningsstudio også. Bra beliggenhet. Også veldig familievennlig.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page