top of page

10 dagers rundtur i England (utkast til tur)

Oppdatert: 18. apr. 2023

En anbefalt rundtur i England på ca 10 dager som inkluderer kyst og innland og starter i London kan være som følger:


Dag 1-2 London:

London Bruk de første to dagene på å utforske høydepunktene i London, som Big Ben, Houses of Parliament, Tower Bridge, Tower of London, British Museum og Buckingham Palace. Det finnes mange gode vertshus i London, som for eksempel The Ritz, The Dorchester og The Savoy. Hvis du vil oppleve en konsert, kan du sjekke ut konserter på Royal Albert Hall eller O2 Arena.


Dag 3-4: Brighton

Reis til Brighton, en sjarmerende kystby som ligger bare en time unna med tog fra London. Utforsk Brighton Pier, Brighton Beach og The Royal Pavilion. Det finnes mange gode vertshus og hoteller i Brighton, som for eksempel The Grand Brighton, The Old Ship Hotel og Hotel Pelirocco.


Dag 5-6: Cornwall

Ta turen til Cornwall, en vakker kystregion i sørvest-England. Besøk byer som St Ives og Penzance, og nyt de fantastiske strendene og det vakre landskapet. Du kan også besøke noen av Cornwalls mange historiske steder, som for eksempel Tintagel Castle og St Michael's Mount. Overnattingsteder som er verdt å sjekke ut inkluderer The Scarlet Hotel, Tregenna Castle Resort og The Old Quay House.


Dag 7-8: Lake District

Reis videre til Lake District, en vakker region i nordvest-England med mange innsjøer og fjell. Utforsk byer som Keswick og Ambleside, og nyt naturen i Lake District National Park. Det finnes mange gode overnattingssteder i Lake District, som for eksempel The Samling, The Forest Side og The Langdale Hotel & Spa.


Dag 9-10: York

Avslutt turen med et besøk til York, en vakker by med mye historie og kultur. Utforsk York Minster, York Castle og The Shambles, og nyt den sjarmerende atmosfæren i byen. Overnattingssteder som er verdt å sjekke ut inkluderer The Grand Hotel & Spa, The Principal York og Middletons Hotel.


Når det gjelder konserter, kan du sjekke ut hva som skjer på O2 Academy Brixton eller The Roundhouse i London, The Brighton Centre i Brighton, The Eden Project i Cornwall, The Sands Centre i Lake District eller York Barbican i York. Det finnes også mange gode puber og restauranter langs turen hvor du kan nyte britisk mat og drikke.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page