top of page

Reisetips Venezia til guide, restaurant, utflukter

Oppdatert: 27. mai 2023

Her er noen få men god tips til guider, restauranter og utflukter i Venezia:


Guider:

Free Tours Venice: Dette selskapet tilbyr gratis guidede turer i Venezia. Guidene er erfarne og gir interessante innsikter i byens historie og kultur.

Venice Free Walking Tour: En annen populær gratis gåtur i Venezia. Turen tar deg gjennom byens mest kjente severdigheter, og guiden vil gi deg informasjon om Venezias historie og unike trekk.


Restauranter:

Osteria alle Testiere:

  • En sjarmerende sjømatrestaurant som serverer ferske og velsmakende retter. Prøv deres berømte blåskjell eller sjøkreps.


Trattoria da Romano:

  • En familiedrevet restaurant som har vært en favoritt blant lokalbefolkningen i mange år. Her kan du smake på autentiske venetianske retter, inkludert "sarde in saor" og "risotto al nero di seppia".

Antiche Carampane:

  • En intim og koselig restaurant som er kjent for sitt utmerkede sjømatkjøkken. Prøv deres "fritto misto" eller "spaghetti alle vongole".

Utflukter:

Murano, Burano og Torcello:

  • Ta en båttur til disse nærliggende øyene og utforsk deres unike sjarm. Murano er kjent for glassblåserkunst, Burano for sine fargerike hus og Torcello for sin historie og vakre basilika.

Gondoltur langs Canal Grande:

  • En gondoltur langs den ikoniske Canal Grande er en flott måte å oppleve Venezias romantiske atmosfære på. Nyt utsikten over de vakre palassene og broene.

Dogepalasset og Markusplassen:

  • Besøk Dogepalasset, som var sete for Venezias herskere, og beundre den vakre arkitekturen og kunsten. Etterpå kan du ta en spasertur rundt den imponerende Markusplassen og besøke Markuskirken.Disse er bare noen få forslag, og Venezia har mange flere fantastiske steder å utforske. Husk å bestille billetter på forhånd for populære attraksjoner, da det kan være stor etterspørsel i turistsesongen. God tur


Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page