top of page

Reisetips strender og bade, når du lander i Milano

Hvis dere ankommer Milano og ønsker å besøke en strand i nærheten, er det flere alternativer å velge mellom. Her er noen av de beste stranddestinasjonene i nærheten av Milano:

  1. Lago di Como: Dette vakre innsjøområdet ligger rundt en times kjøretur nord for Milano og har flere offentlige strender og badeområder som er ideelle for en dagstur. Dere kan også ta en båttur på innsjøen og nyte den vakre utsikten.

  2. Lido di Bellagio: Dette er en av de mest populære strendene på Lago di Como, med krystallklart vann og vakker utsikt over innsjøen og omkringliggende fjell.

  3. Sirmione: Dette er en vakker by på sørsiden av Gardasjøen, rundt en og en halv times kjøretur fra Milano. Byen har flere strender og badeområder, inkludert Jamaica Beach og Punta Grò.

  4. Genova: Dette er en vakker havneby på Liguriakysten, rundt to timer med tog eller bil fra Milano. Byen har flere strender og badeområder, inkludert Bagni Lido og Bagni San Nazaro.

Når dere besøker disse strendene, er det viktig å huske å ta med solkrem, badehåndklær og parasoller for å beskytte dere mot solen. Dere kan også leie solsenger og parasoller på de fleste strendene hvis dere ønsker det.

Jeg håper dette hjelper dere med å planlegge en flott strandferie fra Milano, og at dere får en fantastisk tid på en av de vakre strendene i området!

0 kommentarer

Comments


bottom of page