top of page

Reisetips, strender når dere lander i Pisa.

Når dere ankommer Pisa og ønsker å besøke en strand i nærheten, vil jeg anbefale å besøke Versilia-kysten, som ligger rundt 30-40 minutter med bil fra Pisa. Her finner dere noen av de vakreste strendene i Toscana, med rent vann og vakker utsikt.


Noen av de mest populære strendene på Versilia-kysten inkluderer:

Viareggio-stranden (c) Ingar Næss

Viareggio-stranden:

  • Dette er en av de mest kjente strendene i Toscana, med en lang sandstrand og et bredt utvalg av strandklubber og restauranter.


Forte dei Marmi-stranden (c) Ingar Næss

Forte dei Marmi-stranden:

  • Dette er en av de mest eksklusive strendene i Toscana, med krystallklart vann og hvit sand. Her finner dere også mange butikker, restauranter og kafeer. Les mer under.

Marina di Pietrasanta-stranden:

  • Dette er en av de mest familievennlige strendene på Versilia-kysten, med en bred sandstrand og mange fasiliteter for barn, som lekeplasser og strandklubber.

Lido di Camaiore-stranden:

  • Dette er en annen populær strand på Versilia-kysten, med en lang sandstrand og mange restauranter og kafeer langs strandpromenaden.

Når dere besøker disse strendene, er det viktig å huske å ta med solkrem, badehåndklær og parasoller for å beskytte dere mot solen. Dere kan også leie solsenger og parasoller på de fleste strendene hvis dere ønsker det.


Jeg håper dette hjelper dere med å planlegge en flott familieferie i Pisa og Versilia-kysten, og at dere får en fantastisk tid på stranden!


Som du ser av kartet er det en lang strand på nesten 20 km, så om du har lyst på en sykkeltur eller bere benytte apostlenes hester blir det også en fin tur. Du ser også avstand fra Pis og Lucca.


Forte dei Marmi

Forte dei Marmi-stranden er en av de mest populære strendene i Toscana-regionen i Italia. Stranden er kjent for sin fine sand og klare blå vann, og den er veldig populær blant både turister og lokalbefolkningen.

Forte dei Marmi by er en vakker og sjarmerende by som ligger ved kysten av Liguriahavet, og har en lang historie som en fiskerlandsby. Byen har et stort utvalg av restauranter, barer og butikker, og er også kjent for sine elegante villaer og luksuriøse hoteller. Byen tiltrekker seg mange velstående turister, og er spesielt populær blant italienske og internasjonale kjendiser. (og vanlige nordmenn)

Forte dei Marmi er også kjent for sin kunstscene, og huser flere gallerier og kunstbutikker. Byen er også vertskap for flere kulturelle arrangementer og festivaler i løpet av året, inkludert musikk- og teaterforestillinger.

Den vakre beliggenheten ved Liguriahavet gjør at Forte dei Marmi er et populært reisemål for vannaktiviteter som surfing, windsurfing og seiling. Det er også flere turer og utflukter tilgjengelig fra byen, inkludert turer til de nærliggende byene Lucca, Pisa og Firenze. Alt i alt er Forte dei Marmi en vakker og sofistikert by som tilbyr en perfekt blanding av sol, sjø, kultur og luksus.


Et annet tips er å sjekke restauranter hvor lokabefolkningen kjøper sin take away pizza, der får du nemlig den aller beste.


Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page