top of page

Reisetips Brindisi syd øst i Italia

Oppdatert: 27. apr. 2023

Brindisi er en flott destinasjon i Italia, og det er definitivt verdt å utforske regionen rundt byen. Agriturismoer er en flott måte å oppleve det autentiske og landlige Italia på, og det er mange flotte alternativer i Puglia-regionen. Her er noen tips til hyggelige bosteder i området:

Itala overnattingeer Brindisi

Masseria Il Frantoio

  • Dette er en nydelig agriturismo som ligger i den lille byen Ostuni, omtrent 30 minutters kjøring fra Brindisi. Masseria Il Frantoio er en gammel oljemølle som har blitt omgjort til et flott hotell med en stor hage og et stort basseng. Her kan du nyte autentiske italienske måltider laget av lokale råvarer, og slappe av i en avslappende og landlig atmosfære.

Masseria Salinola

  • Denne agriturismoen ligger omtrent 10 minutters kjøring fra Ostuni, og tilbyr en sjarmerende og autentisk opplevelse i Puglia-regionen. Masseria Salinola er omgitt av oliventrær og har et stort utendørsbasseng, en hage og en restaurant som serverer tradisjonelle retter fra området.

Masseria Cervarolo

  • Dette er en annen flott agriturismo som ligger i Ostuni, omtrent 30 minutters kjøring fra Brindisi. Masseria Cervarolo har en fantastisk beliggenhet med utsikt over olivenlunder og havet i det fjerne. Her kan du nyte fredelige omgivelser, lokale måltider og slappe av i et av de vakre rommene eller suiter.

Masseria Montenapoleone

  • Denne agriturismoen ligger omtrent 20 minutters kjøring fra Brindisi, i en sjarmerende landsby kalt Pezze di Greco. Masseria Montenapoleone er omgitt av en stor hage og har et utendørsbasseng og en restaurant som serverer lokale retter og viner. Her kan du nyte fredelige omgivelser, sykle rundt i landsbyen og utforske den vakre Puglia-regionen.

Masseria Fumarola

  • Dette er en annen flott agriturismo som ligger i nærheten av Brindisi, omtrent 20 minutters kjøring fra byen. Masseria Fumarola er omgitt av oliventrær og vinranker, og tilbyr en rolig og avslappende opplevelse i Puglia-regionen. Her kan du nyte en svømmetur i det store utendørsbassenget, spise tradisjonelle retter i restauranten, eller utforske området med sykkel eller til fots.

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page