top of page

Ortigia er en «øy» i solen. Sicilia, Siricusa. Hvor skal du bo!

Ortigia er en vakker øy på Sicilia, Italia, kjent for sin fantastiske arkitektur og historiske betydning.

Her er noen forslag til steder å bo i Ortigia som oppfyller kriteriene dine:


  1. Algilà Ortigia Charme Hotel: Dette er et boutiquehotell som ligger i en restaurert bygning fra 1800-tallet i hjertet av Ortigia. Hotellet har heis og rom i første etasje. De har også privat parkering tilgjengelig for gjester.

  2. Palazzo del Sale: Denne historiske eiendommen ligger i hjertet av Ortigia og tilbyr luksuriøse rom og leiligheter. Eiendommen har heis og rom i første etasje. Privat parkering er også tilgjengelig for gjestene.

  3. Casa Vacanza San Giorgio: Denne sjarmerende leiligheten ligger i en historisk bygning i hjertet av Ortigia. Leiligheten ligger i første etasje og gir enkel adkomst. Det er ingen privat parkering, men det er offentlige parkeringsplasser i nærheten.

  4. Residence Hotel Alla Giudecca: Denne eiendommen ligger i et rolig område av Ortigia og tilbyr moderne rom og leiligheter. Eiendommen har heis og rom i første etasje. Privat parkering er tilgjengelig for gjester.

  5. Antico Hotel Roma 1880: Dette historiske hotellet ligger i hjertet av Ortigia og tilbyr elegante rom og suiter. Hotellet har heis og rom i første etasje. Privat parkering er tilgjengelig for gjester.

Jeg håper disse forslagene hjelper deg med å finne det perfekte stedet å bo i Ortigia

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page