top of page

Hjelp oss til å finne feriehus i Italia.

Oppdatert: 22. mai 2023

Spørsmål fra FB

Planlegger familietur neste sommer. Ønsker å leie hus ved sandstrand. Fly fra Norge til? Bruke tog som fremkomstmiddel i Italia. Juni eller september. Ønsker tips om koselige steder ved sandstrand( ikke storby) Må ha togstasjon sentralt. Noen tips?

Her har du mine forslag:

Det høres ut som en flott plan å planlegge en barnevennlig familietur til Italia neste sommer! Her er noen tips til koselige steder ved sandstrender som er tilgjengelige med tog og passer for familier:


  1. Santa Margherita Ligure: Denne vakre kystbyen i Liguria-regionen har en sjarmerende atmosfære og en fin sandstrand. Byen har også en sentral togstasjon som gjør det enkelt å utforske nærliggende steder som Portofino og Cinque Terre.

  2. Viareggio: Dette er en populær badeby i Toscana-regionen som tilbyr en lang sandstrand og et livlig feriemiljø. Viareggio har også en sentral togstasjon og er et flott utgangspunkt for å besøke byer som Pisa og Lucca.

  3. Cattolica: Beliggende i Emilia-Romagna-regionen, tilbyr Cattolica en lang sandstrand og en rekke aktiviteter for familier. Byen har også en togstasjon som gir enkel tilgang til andre destinasjoner langs Adriaterhavet, som Rimini og Ravenna.

  4. Cefalù: Dette er en vakker kystby på Sicilia som er kjent for sin fantastiske sandstrand og historiske sjarm. Cefalù har en sentral togstasjon som knytter den til Palermo og andre byer på øya.


Når det gjelder flyreisen fra Norge, er det flere alternativer avhengig av hvilken by du ønsker å besøke.


Du kan vurdere å fly til byer som Genova for Santa Margherita Ligure, Pisa for Viareggio, Bologna for Cattolica, eller Palermo for Cefalù.

Sjekk flyselskapenes rutetilbud og priser for å finne det beste alternativet for deg.


Når det gjelder beste tidspunkt å reise, kan både juni og september være gode alternativer. Været er vanligvis varmt og solrikt i begge månedene, og mengden turister er vanligvis mindre sammenlignet med juli og august.


Når det gjelder å finne utleiere for å leie hus ved sandstrand, er det flere nettplattformer og nettsteder som kan være nyttige. Her er noen populære alternativer:


Airbnb (www.airbnb.com): Airbnb er en populær plattform som tilbyr et bredt utvalg av ferieboliger, inkludert hus ved sandstrender. Du kan søke etter destinasjoner og filtrere resultatene etter dine preferanser, for eksempel antall gjester, fasiliteter og beliggenhet nær togstasjoner.


HomeAway (www.homeaway.com): HomeAway er en annen nettbasert plattform som spesialiserer seg på ferieboliger. Du kan søke etter strandhus og bruke filtreringsalternativene for å finne et sted som passer for familien din.


Booking.com (www.booking.com): Selv om Booking.com er kjent for hotellbestillinger, tilbyr de også et bredt utvalg av leiligheter, villaer og feriehus. Du kan søke etter overnattingssteder nær sandstrender og bruke filtere for å finne et passende sted med togstasjon i nærheten.


Når du søker etter koselige steder ved sandstrender som ikke er storbyer, kan du vurdere Santa Margherita Ligure, Viareggio, Cattolica og Cefalù, som jeg nevnte over.


Disse stedene har også sentrale togstasjoner som gjør det enkelt å bruke tog som fremkomstmiddel i Italia.


Jeg håper dette hjelper deg med å finne utleiere for å leie et hus ved sandstrand og planlegge en fantastisk familietur neste sommer! Ha en flott reise!


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page