top of page

Ferie og reisetips, vingårder på Sicilia.

Oppdatert: 27. apr. 2023

Det er vel som en fantastisk drøm å bo på en idylliske vingård på Sicilia, kanskje i nærheten av havet: Du må nok gjøre litt research selv.


Feudo Arancio:

Denne vingården ligger i provinsen Agrigento, på sørkysten av Sicilia. Tilbyr guidede turer i vingården og smaksprøver av vin.

Området er kjent for sine fantastiske strender og krystallklare hav, så det vil definitivt være en flott beliggenhet for en vingård. Feudo Arancio har også en flott utsikt over Middelhavet, og det er enkelt å utforske området rundt vingården. Her må du bo på hotell i nærheten.

Planeta:

Dette er en kjent og anerkjent vingård på Sicilia, som ligger nær kysten ved Menfi. Hvis du ønsker å overnatte på vingården Planeta på Sicilia, kan du sjekke ut deres hjemmeside eller kontakte dem direkte for å sjekke tilgjengelighet og priser.


Planeta har flere vingårder på øya, og du kan velge mellom forskjellige typer overnatting, som hotellrom og leiligheter.

Vingården tilbyr også turer og smaksprøver av deres vin, samt muligheten til å delta i gårdsarbeidet. Dette kan være en flott opplevelse for vinelskere og de som ønsker å lære mer om den lokale kulturen og tradisjonene på Sicilia.

Baglio di Pianetto:

Dette er en annen vakker vingård som ligger nær kysten på Sicilias nordkyst.

Baglio di Pianetto tilbyr flere forskjellige typer overnatting, inkludert hotellrom og suiter i den restaurerte gårdshuset på eiendommen.


Eiendommen har også en restaurant som serverer lokale retter og en vinsmakingssalong hvor du kan smake på deres prisbelønte viner. I tillegg til å utforske vingården, kan du også nyte naturen i området, som inkluderer skogkledde åser og olivenlunder.

Cusumano:

Dette er en annen anerkjent vingård som ligger nær kysten ved Alcamo. De har en moderne vinkjeller og tilbyr også overnatting og restauranter som fokuserer på lokale råvarer.

Cusumano har flere vingårder på øya, og du kan velge mellom forskjellige typer overnatting, som hotellrom og leiligheter.


Eiendommen tilbyr også turer og smaksprøver av deres vin, samt muligheten til å delta i gårdsarbeidet. Dette kan være en flott opplevelse for vinelskere og de som ønsker å lære mer om den lokale kulturen og tradisjonene på Sicilia.


Vingården har også en restaurant som serverer lokale retter laget med ferske, sesongbaserte ingredienser, inkludert mange som kommer fra gården. I tillegg kan du nyte naturen i området, som inkluderer olivenlunder og vingårder som strekker seg ut til det omkringliggende landskapet.

Firriato:

Det samme gjelder også her, som over.

Denne vingården ligger på vestkysten av Sicilia, nær Trapani. De har en vakker beliggenhet med utsikt over Egadi-øyene og tilbyr guidede turer i vingården og smaksprøver av vin.

Jeg håper at du finner et idyllisk sted som passer for dere, og at dere da får en fantastisk sommerferie på Sicilia!Det kan lurt å sjekke ut anmeldelser fra andre reisende som har bodd på vingårder, slik at du kan få en ide om hva du kan forvente deg.
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page