top of page

Vintips: En perfekt hvit vin til sjømat, men...

Jeg tok en anbefaling fra VG og testet den til sjøkreps og reker og det var en erfaring som overrasket! VGs skribent sier:


«Wow-vin» til sjømat

Forjas del Salnés Rodrigo Méndez Cíes Albariño 2021 Pris: 279,70


"Her er en nyhet fra januarslippet som jeg har gledet meg til å dele med dere. Spania er eksperter på druen albariño, og denne er et prakteksemplar. Innbydende og intens duft av moden gul melon og mandel.

Jeg skrev «wow-vin» da jeg smakte den, og står fast ved det: Denne er herlig leskende og får munnen til å løpe i vann. Saftig og smålubben ki stilen med deilige toner av smør i tillegg til friske grønne epler og sitron i ettersmaken. Fisk og skalldyrsvin deluxe. Suveren til skrei. Nydelig nå, men tåler et par års videre lagring."


Jeg beklager, men jeg synenes faktisk denne var litt kjedelig! Dog var den perfekt til en sjokolade dessert👊


Sorry - Ingar
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page