top of page
Frognerparken Hundeslatta.jpg

Oslo

Her finner du tips og historie om toppen av oslo, her finner du inngangen til Oslos vakre natur og turoråder for alle som er glade i å gå og stå på ski. I tillegg finner du flotte spisesteder slik som Frongnerseteren restaurant

Skjermbilde 2022-10-09 kl. 23.24.36.jpg

Her kan du lese om historien til Holmenkollen hoppbakke, i tillegg kan du oppleve å sveve selv fra toppen av tårnet. Skimuseet og flere historiske restauranter. Holmenkollen var OL -arena i 1952.

C14B6553.jpg

Her kan du både lese om museet og ikke minst op hvem Gustav Vigeland ble og var. Jeg har forsøkt å grave litt dypere for å lære mer om denne store billedkunstneren. Bl.a. var Paris stedet hvor han forstod at det var lov å vise erotiske verk, om du bare gjorde de om til en historie. Altså en god skulptur sier mer enn 1000 ord!

C14B7321.jpg

Om ordet "Frihet" betyr noe for deg, er dette et " must see" sted. En fantastisk fortellig om krigen og alle dens tapere og kjempere, som sørget for at vi vant vår Frihet tilbake. I disse dager med Putins krig, må vi tenke litt ekstra på hva vi har og hva vi kan miste.

C14B7135.jpg

Dette er et sted å både nyte og oppleve. Frognerparken lever hele året både gjennom alle turister, men også alle Oslos borgere som nesten daglig tar seg en tur i dette flotte anlegget som prydes med Vigelands fantastiske skulpturer. Noe for enhver smak.

C14B6624.jpg
bottom of page