top of page

Reisetips. Siste kvelden i Florida.

Oppdatert: 26. jan. 2023

Anbefaling Billy´s Stone Crabb Siste kvelden på denne turen og jeg skal kose meg! Jeg er i Fort Lauderdale, Florida og skal hjem etter en uke på Cuba. Kontrastene er store og jeg savner allerede Havana, uansett hva forlk sier er stemningen på Cuba unik.Vel siste kvelden før hjemreise sjekket jeg flere restauranter med sjømat. Det er et stort utvalg og vanskelig å velge. TripAdviser (TA) ble min hjelpende tjener igjen og valget faltl på Billy´s Stone Crabb. Dette ble et svært godt valg, men selv på en tirsdag i januar må du bestille bord, for her var det smekk fullt!

Billys ligger helt inntil en av kanalene, så det føles nesten som du er på en båt.


Jeg bestilte en pasta med hummer, fisk, kongereker og kamskjell, altså det meste av det beste!

Alltid store porsjoner i USA så jeg ble meget god og mett. Vinen var også flott. Servicen var topp.


Om jeg hadde valgt dagens anbefaling som var "krabbe i massevis", hadde jeg nok heller ikke angret.


Når du skal til Florida anbefaler å fly med Norse til Fort Lauderdale eller Orlando.


Takk for maten og god tur!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page