top of page

Norwegian Cruise Line feirer vellykket premiere: Utvider til Sør-Afrika og Namibia

Oppdatert: 8. mar. 2023

Det internasjonale cruiserederiet Norwegian Cruise Line (NCL) har i vinter åpnet en ny rute til Sør-Afrika og Namibia. Det er første gang noensinne at NCL seiler i denne delen av verden. Den sørafrikanske ruten er en milepæl for cruisegiganten, og vinterprogrammet 2024 utvides nå med en rekke ekstraordinære reiser til Afrika.


Cruiseskipet Norwegian Jade har nettopp fullført NCLs første sesong langs den sørafrikanske og namibiske kysten. I løpet av 12 dager har gjester fra hele verden opplevd både Cape Town, Mossel Bay, Port Elizabeth (Gqeberha) og Richards Bay i Sør-Afrika, samt Lüderitz og Walvis Bay i Namibia. Norwegian Jade er det første av NCLs totalt 18 skip som seiler i regionen.


I vintersesongen 2024 skal Norwegian Dawn settes inn på en rekke ekstraordinære reiser til utvalgte afrikanske land. Det moderne skipet har plass til 2 340 passasjerer og vil ha hjemmehavner i Cape Town i Sør-Afrika og Port Louis i Mauritius.

– Som en del av å sette gjesten først, jobber vi kontinuerlig med å utvide utvalget av destinasjoner slik at våre gjester kan få enda flere ekstraordinære og uforglemmelige opplevelser. Våre nye afrikareiser er et godt eksempel på dette. Her kombineres bucket list-destinasjoner som Cape Town og Mauritius med skjulte perler som Pomene, Maputo i Mosambik og Fort Dauphin på Madagaskar, sier Kevin Bubolz, Managing Director Continental Europe, Israel, Middle East & Africa for NCL

– Med nesten 12 timers stopp i hver havn, er det god tid til å utforske og nyte de eksotiske reisemålene. De nye reisene er allerede blant våre raskest solgte i 2024 og tiltrekker seg gjester fra nesten 60 land over hele verden, fortsetter Kevin Bubolz.


Norwegian Dawn - The Haven Three-Bedroom Garden Villa -TerraceHer kan du se alle destinasjonene til NCL.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page